SEYDA3568 Kızlar şimdi ben adet tarıhımı hatırlamıyorum ılerı derece pko var bide kendiliğimden olmuyordum bu uygulamaya bebek kondugu tarıhımı gırmem gerekiyor
Bhrdnz SEYDA3568 benim de son adet tarihine göre hesaplanıyor ultrasonda da son afet tarihimle uyumlu
Gamzecabuk SEYDA3568 son adet tarihini yazmanız lazım. Doktor kontrolüne gittiğiniz zamanda bunu soruyorlar bilmiyor iseniz de kontrol sırasında kaç haftalık olduğunuzu söylüyorlar ona göre hesaplayabilirsiniz
Larraa Adet tarihini girmeniz lazım normalde. Transfer gerçekleştiğinde bebek ortalama 2-3 haftalık olur. Hatırlamıyorsanız transfer tarihinden 2 hafta geriye gidip o tarihi yazın. Ortalama olarak tutacaktır 🌸
SEYDA3568 Larraa öyle de keseme gorede tam kondugu tarıhle eş deger oluyor Doktor’un dıyısıne gore benımde kafam karıstı ıyıce😄
Larraa SEYDA3568 O zaman doktorun dediği tarihi baz alacaksınız. Ben kendimden örnek verdim çünkü. Transfer adetten 22 gün sonra yapıldı ve şu an adet tarihiyle tam uyumlu çıkıyor ultrasonda da ☺️🌸