Miniklerinannesiyim bera777 zayıf doganlae daha hızlı kilo alıyor kuzenimin bebekleri biri 2000 biride 2100 dogdu maşallah tosun gibiler hâlâ küvoze girmesin de kilosu önemli degil
bera777 Miniklerinannesiyim amin insallah su anda ödemi gittigi icin bi 100 gr kadar gitti insallah toparlayacak
Aslaninannesi_ bera777 sonda takarken çıkarırken nasıl bir his bide ameliyattan sonra kanamayı boşaltmak için karnına bastılar mı hayırlı olsun bu arada
bera777 Aslaninannesi_ sondayi ameliyathanede uyusturduktan sonra taktilar hicbirsey hissetmedim o yuzden sadece birsey girdigini ufaktan hissediyorsun ama aci ve rahatsiz edecek bir durum degil. Ben normal sondada takıldım daha önce anestezi olmadan o da aci veren birsey degildi normalde zaten ama yanma oluyor takilirken rahatsiz ediyor
bera777 Aslaninannesi_ karnima anestezi etkisi gecmeden bastirdilar banada masaj yap arada bastir sende dediler uyusuklugu geçmeden bastirdim bende arada hissetmedim o yuzden. Ama sonra doktor kontrole gelince bastirdi biraz kontrol etti o cok acidi
Silakilic-01 18 Kasım planlı sezeryan olucam bende düşünmek istemiyorum nasıl olacak edecek diye çünkü düşündükce içimde ki panik korku artıyor ne kadar burdaki iyi yönlü anlatımları okusakta.😅 İster istemez korku oluyor insanin içinde
bera777 Silakilic-01 o korku ne olursa olsun asla gecmiyor zaten 😅 yasadim ama su anda olsa yine korkarim
bera777 Aslaninannesi_ ben de cok korkuyordum burada okuduklarım yüzünden ama cok şükür öyle olmadı. Sizinde su gibi olur insallah dogumunuz
1anneeeeee bera777 merhabalar bebeğinizin küvez ihtiyacı oldumu acaba erken doğumdan korkuyorum bende?
1anneeeeee bera777 ne güzel gözünüz aydın Rabb’im sağlıkla büyütmeyi nasip Etsin,Vatana millete hayırlı evlat olsun inşallah ❤️