Seray11ay Yeni taşındık acaba doğum için hangi hastane iyidir özel devlet fark etmez öneri alabilir miyim 🥰
Hamide_00 Seray11ay bende iki yıldır burdayım cnm tayin nedeniyle yeni hamileliğim özele gidiyorum sevdiğim bir doktordur kendisi Yenikent de zeki doğan Cihanpol hastanesinde çok ilgili birisi inşallah doğumumu da onda yaptıracağım diğer bi kaç arkadaşlarım da sezeryan normal olsun zeki hoca da yaptılar güvenle gidebilirsiniz kendisine
Hamide_00 Seray11ay Atılım gülçiçeğe de bir tane arkadaşım doğum yaptırdı öyle denk geldi kendisine sezeryan doğum iyi birisi galiba ama hastaneyi önermiyorum imkanınız varsa dediğim yerde yaptırın derim
gcagan Seray11ay dilber filiz dorsin sancar var dehset ikisi de devlet hastanesinde cok iyi doktorlar
Banuuuu28 Kızıltepe devlet hastanesi kadın doğum atilim gülçiçek 10 numara insandır ama randevusu zor bulunuyor her gün saat 10 da mhrs ye bakman gerekiyor ki randevusu varmı randevusuz almıyor ve Instagram hesabı da vardır atilimgulcicek
sadece1selda @Seray11ay bende mardindeyim devlet hastanesinde sıra çok sıkıntı yani zor bulunuyor imkanın varsa özele git ben yeni kürtaj oldum kızıltepe ipekyolu hastanesinde osman hoca var ona gitmiştim arkadaşımın tavsiyesiyle iyibir hoca
Seray11ay Hamide_00 teşekkürler. Normal doğum ücreti ne kadar acaba. İlgili iyi bı Dr olduğunu duymuştum
sadece1selda @Seray11ay bir de eğitim araştırma hastanesinde Dilber Filiz’i duymuştum ama randevu bulamadım ona da bi türlü
Sevgilimmmmmmm gcagan dorşin e gidiyorum gebelik takibimi orda yapıyorum çok memnunum baya ilgileniyor sağ olsun 🤌🏻
gcagan Sevgilimmmmmmm hamileligimde baya ciddi sorunlar yasadm cok şansliydm ona denk gelmekle hala da devam ediyorm
Fatos-90 Mardin park hastanesinde Şahin brye gidiyorum. Çok fazla hastası var ama güzel ilgileniyor. Biz de tayinle temmuzda geldik. 24.haftadan beri onunla devam ettim. Kendisinde doğum yapan varsa ben de yorumlarını merak ediyorum
Hamide_00 Seray11ay bi kaç ay öncesine yaptırdı arkadaşım ebeyle yaparsan ücret almıyorlarmış ama doktorunu çağırırsan 6 bin falan dedi kendisi de riske atmak istemedi doğumu başladığında zeki beyi çağırttırdı doğumuna bence çok uygun fiyat