Nefeslina KıZlar 36 haftalık hamıleyım artık temızlenırkn cok zorlanıyorum agda yaptırmkta ıstemıyorum Acıkcası baska onerısı olan varmı😔?
Ahahgshrbbr Nefeslina valla ben 37 oldum kendim agdami yaptim zorlandim ama mecbur yaptim bir sure idarw eder biraz biraz illaki cikar ama baska caremiz yok :(
Msalbyrk Nefeslina canm senin bebegin pozisyonunu aldımı . Benmki aldi cok baski var ya arada batmalar da olyor🙄
Reykzy Nefeslina tüy dökücü krem al sür bekle yıka ama kokusuzlarından al yüzeysel kullan aklıma geldi hamamotu fln çok kokuyo ve zararlımıdır bilmiyorum onu da bi sor
Gizo Nefeslina en temiz Agdaya gitmek Heleki hamileyken temiz bir yere gidin güvenilir yere belki pis falan mıştır o yüzden enfeksiyon veya kızarıklık olmuştur
Dileksah Nefeslina acemiye denk gelmişsindir canım gitmeden önce bebek pudrasıyla pudrala yada yanında görür orda pudrala daha rahat yapar agdayı yapan
Nefeslina Gizo valla cokta buyuk ve guzel bı kuafor ama vucudum asırı hassas dogumdan degıl agdadan korkuom valla😁
Nefeslina Msalbyrk bıde bızım gunlerı yakın olan annelerın vatsap grubu var ınstgramın falan varmı habrleselım sende gel bı mahsuru yoksa gunumuz aynı zaten