minikdefnemm Smileylaylom evet ama yorumlar benim için biraz daha önemli doğum yorumları 🫠🫠🫠🫠 2. Gebeliğiniz mi
Smileylaylom minikdefnemm hayır ilk gebeliğim. izmirde de 1,5 yıldır yaşıyorum bende yorumlara bakarak medicanada Hakan Sabırlı ve Zekeriya Güner’in yorumları hoşuma gitmişti. Sonra Zekeriya Hocaya randevu aldım içime sindi devam ettim. 32+5deyiz şuanda biz 🙂
minikdefnemm Smileylaylom aslında onunda yorumları güzelmiş şimdi tekrar baktım bilemiyorum ki çok kararsız kaldım🥹
minikdefnemm Smileylaylom sizin doğumunuz benden çok çok önce sağlıkla gelsin bebis beni de bilgilendirmiş olursunuz nasipse 😄❤️❤️
Smileylaylom minikdefnemm aynen bakalım tahmini 15 Ocak görünüyor. Sizin ne kadarlık bebeğiniz ? Ne zaman doğum zamanı görünüyor
Ftmnnr idid9393 ay bir ayda ne kadar artmış biz geçen eylül ayının sonunda doğum paketi yaptırdık 68 bindi
Seros3535 Anonimanonim Merhaba ben hamile olduğumu öğrenmeden önce köpek tarafından ısırılmıştım o zaman olmuştum
Anonimanonim Seros3535 ah çok geçmiş olsun. Ben hiç olmadım. Barış hocam bana vurulma gerek yok dedi de..
Yenianne6161 Seros3535 barış bükenin istediği ücret nedir acaba bende çok duydum onu. Yani hastane artı + baris beyin ücreti ne kadar acaba
Seros3535 Yenianne6161 Bi çınarlıyla ve egepolle çalışıyor zaten aradığımda Egepol 24 Çınarlı 20 bin dedi barış beyin ücretini tam bilmiyorum 35 inci haftamda ödememi yapıcam