Annesiberatin Slm arkadaşlar oğlum bir kaç gün önce koltuk örtülerimi tükenmez kalemle baya bi karalamış hemen bulaşık makinasının parlaticisiyla sildim çıkmadı üzerine tekrar parlatıcı sıkıp makinada yıkadım yine çıkmamış ne kullanmalıyım.
Deletedmom2232 Annesiberatin Rossmandan domol marka leke çıkarıcı al çıkarmadığı leke yok benim koltuğuma zeytinyağı döküldü krem rengi üstelik eser kalmadı. Tükenmezle çizmiş biri hemen sildim çıktı☺️
Rmysaduran Poxy diye bi marka var canım onun genel temizlik ürünü var o lekeleri çıkarıyor ben birebir denedim geçenlerde yigenim karalamış benim koltukları sildim hiç leke kalmadı çıktı
Annesiberatin Rmysaduran evet biliyorum o markayı wc temizliği ve yağ çözücü sunu almıştım çok memnun kalmıştım .teşekkürler canım deneyecegim
Yusufunannesi_ Annesiberatin farmasinin çok amaçlı temizleyicisi ve sihirli süngeri onlar çok iyi çıkarıyor eğer almayı düşünürsen yardımcı olurum canım
tugrammm Annesiberatin bence uğrasma tekrar yapacak cünkü çocuk bu iyice batsın değiştirirsin takımı :) saka bi yana aspirin deneyebilirisn işe yarar
SevgibiR Annesiberatin neyse ki örtü 🤣 koltuğu boyasa daha kötüydü prille sil benim koltukları örtü boyamisti bulaşık deterjanı ile sildim sabun karbonat karıştırdim zor çıktı
deletedmom734 Rstasar modlar vızır vızır çalışıyor postumu bildinmi negatif iq testi karikatürü yazdığın beyin lazım yorumu silinmiş😂😂😂😂