Saban_1996 Süt sağım makinası/ Göğüs pompası olarak hangi markayı önerirsiniz taşınabilir olanlar mı normal elektrikliler mi yoksa manueller mi ?
Hilal2901 Saban_1996 bebebao p1 eller serbest aldım sağımı güzel 15-20 dkkada boşaltıyor. Ama malesef ki sürüm kesildi kullanamadım 🥲
Yprkk Saban_1996 mamajoo ve Philips arasında kalmıştım son kararla philips i aldım da henüz kullanıp deneyimlemedim
lidyamom Saban_1996 imkanınız varsa medela öneririm kızım küveze girmişti epey süt sağıp götürmüştüm sütüm de fazlaydı mastit olmadım çekimi de çok iyiydi
startown Elifsari12345 ben de arkadaşımınkini kullanmıştım memnun kaldım.Sadece kullanma klavuznu iyi okuyun.Masaj ayarı ve sğım ayarı farklı.Arkadaşım başta bilememiş masaj ayarını çalıştırmış göğsü yara olmuştu.Ama sağım ayarı kademe kademe gayet güzel ❤️
defnevedoruk Elifsari12345 benim doğum yaptığımda çok sütüm vardı hatta mastit oldum kızım küveze girdi hiç rahatlatmadı göğüslerimi maalesef
Mucize19 Acura aldım Elektrikli hem de şarjlı kabloya bağımlı olmana gerek yok gayet güzel kullanışlı ve kaliteli fiyatı da çok uygun 628 TL ye aldım tavsiye ederim.
Princess_momm Saban_1996 ilk kızımda phlips aldım lansiyon aldım bir damla süt zorla geldi sonra inanmasamda ucuz kiwi almıştım bir güzel çekiyodu aylarca kızımı onunla besledim. Şimdi yine iki başlıklısını alcam kiwinin, çünki tek başlık zaman kaybetdiriyor 🥰.