BerivanLina sevgi_bidak cnm haftana gore kac saat hareketsizlik onemli bilmiyorum ama benm doktorum iki gun once dediki 5 saat hareket etmezse hemen gel. Tatli biseyler ye soluna uzan eger hala hareket etmezse hemen acile gorun
alyawong00 sevgi_bidak bebekler bazen 18 ila 20 saat arası uyuyabiliyorlar aynısı bana da olmuştu iki gün hareket hissetmeyince doktora gittim uyuyor dedi
pnar-123 sevgi_bidak yok karnına uzanıp elini karnına koyup konuş doktor bana öyle demişti sessiz ortam olsun dedi yorgunken iş yaparken hissetmezsin demişti bide anne hareket edince beşik etkisi yapıyormuş ondan uyumuştur senin minik 🤗
sevgi_bidak alyawong00 erkek 😌 3 tane prens annesi oldum Rabbim isteyene naip etsin 🙏 biraz önce geziyordu dün küsmüş belli
alyawong00 sevgi_bidak rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bnde erkek annesi olucağım inşallah bana hep şey derler “bi avazda (bağırışta) doğurursun inşallah” biz avazsız doğuralım 😂😂
sevgi_bidak pnar-123 bizim oğlan abilerine tepki veriyor onlar konuşunca oynuyor 😍 birde o gün çok ayakta kaldım ben