bravo61 Merhaba hanımlar, 11 haftalık gebeyim bugun kısa mesafe bir yere yürüdüm geldim eve gelirken en son rahmimde bi ağırlık gibi ağrı vardı yaşayan var mı normal mi?
Duygu1881 bravo61 Sadece ağrı mı ? Dün doktordaydım bende şu an 11+3 üm kendimi biraz yorunca hatta bazen otururken ağrılarım oluyor. 3. Hamileleiğim benim aslında biliyorum ama işte insan panik yapıyor doktor normal dedi vücut değişiyor rahim genişliyor. Dayanılmayacak bi ağrı olursa siz yinede bi acile gidin ama
mlkkk bravo61 bugün 12haftalık olduk 1haftadır bende de ara ara oluyordu alt karnımda dolgunluk ve yürürken ağrı bebek büyüdüğü için kaslar filan zorlanabiliuor bu haftalarda normal ama insan endişeleniyor biraz 🙂
bravo61 Duygu1881 öyle dayanılmicak bir ağrı değil yürürken oldu eve gelince geçti. Benim 2. gebelik ilki düşükdü ondan pimpirikliyim biraz :)
Duygu1881 bravo61 O kadar iyi anlıyorum ki seni benim de düşük riskim vardı. Sürekli bi yerlerim ağrıyor diye gittim doktora 🙄 yinede için rahat etmiyorsa git
bravo61 mlkkk aynen normalmiş ama ister istemez endişeleniyoruz :) Daha kaç hafta var stresli geçiyor annelik 😅