Makbule_199110 Merhaba hanimlar 37.5 gunlugum2 cm acilmam varmis eliyle biraz zorladiki acilmami hızlandırmak için eğer carsamba gubu dogmassa suni yle dogum edeceğim heyecan stres dorukta 4.hamileligim 😬🥰
ZO_Zeynep9098 Makbule_199110 hayırlısı olsun sizin için devlet hastanesinde çatı muayenesi yapıyorlar mi 36+4oldım hala bana öyle bakılması açıklık falan
Ayse2133 Makbule_199110 bizde 38 hafta 4 günlük olduk arada kasık ağrısı oluyor hep sağ tarafta toplanıyor gecelri zaten hiç uyku yok bı yandan hemen doğurmak istiyorum bı yandan da korkuyorum ikinci gebeliğim Meryem Ana otu da aldm bekliyoruz gecem hafta kontrole gittim nst de sancı çıkmadı herşey yolunda dedi doktor istersen ebenin yanına gönderelim bı kontrol etsn seni dedi ilk oğlum 36 haftalık doğum yaptigm icn kabul etmedim şimdi diyorum keşke gitseydm belki dogumu tetiklerdi doğum yapmış olurdm
Makbule_199110 Ayse2133 evet bugün bilerek altan baktığı hızlandırmak için birde bende seker ver beklemenin anlamı yok diye adet gibi kan geliyor bakalm nezmn siklasicak sancıları Rabbım hepimizi bir avazda kurtarsın insallah
Ayten_42 Makbule_199110 benimde şeker var 2 cm açıklık var bende burda bekliyim bari şekeriniz nasıl bebek İrimi
Makbule_199110 Ayten_42 yok ya 3 kilo olmuş doktor şekere göre kilolu bebek değil dedi moralimde bozuldu Rabbım sanada sag salim.versin kucagina
Ayten_42 Makbule_199110 amin hepimize inşallah 39. Hafta olcam bende yarın benimde şekere göre iri bebek deil dedi ozeldeki Dr . Ama devlet yarın yatış yapmamı söyledi ben beklemek istoyorum ozeldeki de 2 cm acilman var ben beklerim dedi çok kararsızım şekerden böyle bekleyen oldumu acaba ben gibi
Makbule_199110 Ayten_42 işte ben carsamba ya kadar beklicem carsamba sabahı hastaneye gidecgm dogum için insallah
umycnr94 Kızlar bnde 38 hftaligim acilmamm var mı yokmu blmyorum bile ikinci normal doğum olck dye çatı muaynesi yapmadılar ptesi kontrolüm var ypmasalar bile istesemmi acilmam varmı yokmu dye adet sancısı gbi vuruyor gdyor düzenli değil kasilmam çok fzla
Makbule_199110 umycnr94 bakıldığında açılmayı hızlandırıyor benim hiç lekelemeyin yoktu doktor bakti kanlı akintm geliyor şimdi
umycnr94 Ayten_42 böyle bebek bı yerde yigiliyor gibi oluyor taş gbi oluyor karnım kısa süreli de olsa can yakıyor sonra geçiyor