dilekcorek21 Bugün 13. Haftama girdim vajinada ara ara ağrı batma oluyor geçiyor dayanılmayacak gibi değil kalçalarım da da arada ağrı oluyor normal mi
Busecan dilekcorek21 22.haftadayım benim de hala eskisi kadar olmasa da ağrılar oluyor canım doktor normal demişti dayanamayacak gibi olursan haberim olsun demişti olmadı şükür
Cnhavva dilekcorek21 evet kalca batmasi bende de oluyo arada basinca kalcama bisey batiyo gibi oluyo karin agrisi da gece yatarken genelde oluyo saga sola donunce ama sirt ustu yatinca rahat ediyorum sürekli bi agri degil ama
dilekcorek21 Busecan çok teşekkür ederim içim rahatladı internetten normal olduğunu okusam da korkuyordum böyle birinden daha duymak insanı rahatlatıyor normalde böyle evhamlı değilim de daha önce düşüğüm olduğu için ister istemez oluyor evham🙏🏻🌸
dilekcorek21 Cnhavva benimde öyle vajina ve kalça batması oluyor sürekli süren bir ağrı değil bazen gün içinde 2 3 defa oluyor
Cnhavva dilekcorek21 haftaya randevum var gidince sormayi dusunuyorum kalsiyum yada magnezyumla alakalidir belki