Akdere_44 Canan1991 bundan önceki gebeliğim de 8 haftalıkken kalbi durmuştu hiç bir düşük belirtisi yaşamadım kontrol amaçlı gidince tesadüfen öğrenmiştim. Sizi böyle düşündüren ne oldu
Canan1991 Hamide_00 Annem fenalaştı bayıldı aşırı korktum üzüldüm kemoterapi görüyor annem ilk defa bu haline denk geldim tutmadım bişi yapmadım aşırı üzülmek düşük yapar dedi durdular korkutullar aklım çıkıyor
Canan1991 Akdere_44 Annem fenalaştı bayıldı aşırı korktum üzüldüm kemoterapi görüyor annem ilk defa bu haline denk geldim tutmadım bişi yapmadım aşırı üzülmek düşük yapar dedi durdular korkutullar aklım çıkıyor
superstar_00 Canan1991 Hayır ya ben gebeyken sadece eşim ve ben ve ailemiz biliyordu bir eşşek şakasına maruz kaşdım eşimin arkadaşları tarafından çok korkup ağlamıştım kızım sağlıklı doğdu inizi ferah tutun nasibi varsa doğar.
Akdere_44 Canan1991 dünyada yiyecek ekmeği varsa hiç bir şey olmaz Allah in izniyle kulaktan duyma şeylere inanmayın moraliniiz yüksek tutmaya çalışın iyi düşünün iyi olsun. Çok geçmiş olsun annenize de
Hamide_00 Canan1991 geçmiş olsun canım öyle düşünmeyin kendinizi inandırmayın iyi düşünün iyi olsun her zaman
Canan1991 Hamide_00 ya içim rahet ama ailem işte aşırı üzüldün iyi misin var mı bişi diyip durdular acaba düşse hemen belli olur mu diye merak ettim sadece
Canan1991 superstar_00 Allah razı olsun çok rahatladı içimm şuan 21 Kasım’da kalp atışını duymaya gidicez inşallah duyarız ailemize muzice olarak geldi benim bebeğim bişi olsun istemiyorum