Leyli_gul Kızlar merhaba kendimize yeni bir iş yeri açtık ama bir yerden sürekli hamam böceği geliyor ilaçlama yaptık defalarca o jel bu jel hepsinden her yere sıktım çamaşır suyu temizlik malzemeleri zirai ilaçları karıştırıp bile kullandım ama bana mısın demiyor bir anda her yerden çıkıyorlar akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim.Sinirimden ağlamak istiyorum sürekli tiksiniyorum artık paranoyak oldum sokakta bile böcek görüyor gibiyim var mı bir çare bulan yardım edebilecek Allah rızası için
Minnosaannee Leyli_gul canım iş yeriniz hayırlı olsun. Lavabo giderlerden mi çıkıyor yoksa duvardan deliklerden falan mı önce bunu bulmalısın
Mervecvk94 Leyli_gul dua et iş yerinde ya benim gibi evinde olsaydı her sabah önüne atlasaydı 😞 evimden soğuttu ağız tadıyla oturamadım bir yıllık evliyim 🥲
Mervecvk94 Leyli_gul Bir arkadaşım bana bunu önerdi bunun sayesinde kurtulmuş bende son çare deniycem sende dene istersen
Fatma011 Leyli_gul hamamböceği için ilaç var Raid Hamam böceği yemi diye geçiyor 6 kutu var farklı yere yerleştiriliyor o kutunun içinden yem alıp yiyip ölüyorlar
Leyli_gul Minnosaannee Delikleri felan eşim kapattı gider bir tane var onları da silikonladık ilaçladık yan dükkandan geliyor olabilirler ama artık yumurtladılar sanırım yandan gelmese bile içeridekiler sürekli yavruluyor büyük ihtimalle
Leyli_gul Mervecvk94 Allahım bir an önce kurtulmayı nasip etsin gerçekten seni anlayabiliyorum psikolojik olarak hiç iyi değilim yani
Fatma011 Leyli_gul eğer çoklarsa buraya yazılanlar da fayda etmez ilaçlatın en iyisi firma 1 yuvalarına kadar buluyor
Mervecvk94 Leyli_gul yaaa tek ümidim bu kalmıştı 😞 bizim binayı sarmış durumda ben temizlediğimi sanıyorum tekrar geliyorlar binayı da iki kere ilaçlattık bitmiyor. Ara ara yavrularını da görüyorum yuvalarını bulsam çözülecek belki ama bulamıyorum genelde mutfakta oluyorlar. Benim de çocukluğumdan beri böcek fobim var görünce vücudum karıncalanıyor kaşınıyorum sürekli nefret ediyorum tüm günüm kötü geçiyor. Kendi evim taşınamıyorum da çok zor bişey. Satalım gidelim diyordum ama eşim abarttığımı söylüyor 😭
dika Leyli_gul sirke ve tarçınlı su hazırlayıp yerleri sil ve kuruduktan sonra tarçın dök gelmezler deneyin bence
Leyli_gul dika o kadar değişik hayvanlar ki ilacı bile yiyorlar yani tarçın döktük üstünde geziyorlardı en son
Yogurtlupilav Leyli_gul öncelikle işyeriniz hayırlı olsun bol kazançları olsun inşallah 🙏🏻 Bende ilaçlatmanız taraftarıyım, aksi halde önünü almak zor, sonra ek temizlik malzemelerini denemek mantıklı.
Leyli_gul Mervecvk94 Erkekler böyle benim eşimde takılmamaya çalış diyor ama nasıl takılmayayım deliricem en sonunda
dika Mervecvk94 isterseniz sirke ve tarçınlı su hazırlayıp yerleri silin kuruduktan sonra köşelere veya hani buradan çıkar derseniz ya oralara tarçın dökün gelmezler bence deneyin
dilaraRecep Leyli_gul halamın evi de hep hamam böceği olurdu yıllarca uğraştılar meher sarı hamam böceği imiş yani bir doğurunca 500 doğuruyor Muş belki dizinde öyledir onun için çok ayrı hamam böceği ilaçlama yerler var halam yaptırdı 3 4 gün eve girmediler girince heryeri temizlediler öyle kurtuldu
Leyli_gul dilaraRecep İşte dükkanı da 3-4 gün kapatma imkanım yok olsa amenna ilaçlama yaptık ama bana mısın demedi
Leyli_gul dika Vallahi bende bilmiyorum ama yan dükkan çok pis ordan bir yerden mi geçiyorlar bilmiyorum olabilecek bütün delikleri kapattık silikonla ama yok her gün yavruları çıkıyor bir yerden