Betulseyma60 BG02_ ben ilk çocuğumu burada doğum yaptım 4 sene önce şimdi de yineden hamileyim ve burada yapacağım inşallah 🌸
BG02_ Betulseyma60 teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Hastane nasıl koşullar nasıl merak ediyorum. Doğumuma az kaldı orda yapıcam sanırım Allahtan bir şey olmazsa
Betulseyma60 BG02_ rica ederim ne demek doktorunuz kimdi valla ben 4 sene öncesinde normal doğum ve prenses doğum ile kızımı doğurdum çok güzel ilgilendiler gece bile o kadar fazla ilgililerdiki ben memnun kalmıştım yine nasip olursa orada doğum yapacağım
BG02_ Betulseyma60 doktorum Fazlı Demirtürk. Medikal de doğum yaptırıyor. Ben mecbur sezaryen olucam. Merak ediyorum da iyi bi hastane mi diye
Betulseyma60 BG02_ yani memnun kalıp kalmamak herkesin kendi tercihi ama ben memnundum 🌸fiyat hakkında bilgi aldınız mı malum fiyatlar baya uçmuş
Betulseyma60 BG02_ benim doktorumda mehmet nalbant 39 bin dediler şimdilik normal doğuma bnm doğumum hazirana denk geliyor o zamana 45 50 olur galiba
BG02_ Betulseyma60 bizimki de her an ocak ayından bir kaç gün alabilir o yüzden fiyat ne olur bilmiyorum 😀 Mehmet nalbantta iyi bir doktor bildiğim kadarıyla. Peki bir şey sorucam doğumuzda plesantayı almak istediniz mi
Betulseyma60 BG02_ bundan 5 sene öncesinde doğum yapmıştım böyle bir bilgiye sahip değildim pek ama şuanda doktorla görüşmek istiyorum siz düşünüyormusunuz ?
BG02_ Betulseyma60 evet ya istiyorum. Bebeğimin parçası sonuçta çöpe gitmesini istemiyorum. Bi sonraki randevuda konuşmak istiyorum
BG02_ Betulseyma60 tamam inşallah tabiki yazarım. Sizin gittiğiniz doktor medikalin kendi doktoru olduğu için belki daha net bir cevabı vardr. Sizde sorun bende sorayım buraya yazalım olur mu 😊