Sennu 33+1 olduk bebeklerimle artık gücüm baya azaldı ne iyi uyuyabiliyorum ne ayakta durabiliyorum zor geçiyor doktor 37 ye kadar dursalar yeter diyo sanki zaman durdu geçmiyor 37 de bile doğsa küveze girer mi endişesi ayrı of modum iki gündür çok düşük:(
SevalElmas Sennu merhaba iyi düşünelim iyi olsun 23+2 tek yumurta ikizi oğluşlarımla bizde kavuşmak için gün sayıyoruz zorlu bir süreç özellikle biz ikiz hamileler için ama iyi düşün ve küveze girmemeleri için bol bol muz ye muzlu süt iç
Gmzcngz Sennu çok şükür 19. Haftaya giricez ve daha yeni cinsiyetlerini öğreniyorum nasipse cumartesi süprizle öğrenicez 🥹 Muz dediğiniz gibi bebeğe mi kilo aldırıyor acaba merak ettim açıkçası .
Sennur16 Sennu 32+1 oldum gerçekten artık çok zor bir günüm diğer günümü tutmuyor.Ağrım sancım yok benimde hamd olsun ama ne sağ dönebiliyorum ne sola Allah yardımcımız olsun
Sennu SevalElmas sabah uyandığımda ilk yediğim şey muz beslenmemde hiç sıkıntı yok ama tek yumurta ikizlerini büyütmek kolay değil ne kadar yersek yiyelim biri birinden daha iyi besleniyor o da ayrı bir stres araları açılmasın diye diye geldik bu günlere Allah sağlıkla inşallah kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🤍
Sennu Sennur16 aynı bende geceleri uyku yok sürekli ya tuvaletteyim ya rahat değilim uykumu alamadığım için de modum çok düştü :(
Zadi20 Bende gecen hafta ikiz diye sevinirken, bugün ücüz oldugunu ögrendik. Daha bugün 6+6 haftaligiz 2 kese vardi ve biri cogalmis, önce doktor sok gecirdi sonra ben 🤭 hala hayal gibi geliyor ama simdiden korkularim basladi
Sennu Zadi20 ayyy ne büyük sürpriz 🥹 Allah sağlıkla kucağına aldırsın güzel bir hamilelik süreci diliyorum 🤍🥰
ozgurrce Sennu monoamniyotik monokoryonik değil demi? inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız hastaneden hep birlikte bebişlerinizle çıkarsınız inşallah 🌸