umidadem Merhaba kızlar bi konuyu anlatıcam size 26 haftalık hamileyim ilk aylarda gittik herkes gibi ailelere soylemeye kayınvaldem hiç sevinmedi bende görümcem senelerdir hamile olmuyor diye ona üzülüyordur diye çokta takmadım sonra cinsiyet belli olma zamanı geldi erkek olsun illa erkek olsun diye tutturdu onada bişey demedim ama sonuçta allah vereni olsun sağsalim olsun yeter dedim takmadım sonra hep dua ettim görümcem için çok şükür hamile kaldı onun eşide demişki erkek istiyorum erkek olsun diye kayınvaldemde direk demişki sağsalim olsun yeter kızmı erkekmi önemli değil demiş benim zoruma gitti bana gelince erkek ona gelince sağsalim olsun neyse onuda geçtim sarma aşerdim bi gün kendim yapıcektim kayınvaldama eşim soylemiş yaprak yok demiş annem ben yapıyım dedi gittim orda yedim birgün kızı aşermiş ama burdakiler taaa oraya bırakırsınlarmış 2 arabayla gidilen yere eşinde dediki sen yap anne ablam gelsin dedi kayınvaldem saldırıcakmış gibi hamile kadın canı istese yemezse olmaz bugun taksiyle göndeririz demiş benim zoruma gitti şimdi eşim bişeyler alıyor bebişe hep sağlamgelsinde önceden bu kadar şey alıyon iyi olsunda falan diye beni üzücü konuşuyor dayı oluyorsun biliyorsun dimi diyo benmi sadece boyle dışlama gibi görüyorum bunları yada gerçekten oylemi kızlar haksızmiyim üzülmekte kızlar sizce lütfen bişey diyin çok üzgünüm
SevgibiR umidadem kızı diye yapar ona sen el kızısin ondan olsun sanayi da kendi annen yapmış herkesin Kendi annesi ağlarsa anam.aglar gerisi yalan aglar
Ftmnr38_ umidadem bence buna üzülme bile sevin bırak herşeyine karışsa şöyle olsun böyle olsun dese daha mı iyi nasıl davranıyorsa sende öyle davran yakın olmasındansa uzak olması daha iyidie bebeğinle istediğin gibi ilgilenirsin kafana taktıgına bile değmez bence
Nazolii umidadem ayrımcılık olmasa iyi aslinda normalde babanneler erkek çocuklarının çocuklarını cok sever ama senin kayinvaliden biraz farkli demekki kim ne yaparsa allah yukarda görüyor sen gelinliğini yap gec. Burda en onemli nokta kocan.. kocanla aranı iyi tut 🙈 o zaman bir sorununda olmaz 💞
Ozlemsvr umidadem benced3 kafana takma. Karışmaması daha iyi. Ha haklı olduğun noktalar var anlattıklarına göre. Zaten asıl sorunumuzda bu değil mi kaynanalar gelinleri kızları gibi kızlar da kaynanalarını anneleri gibi görmüyor. Bu karşılıklı olmadığı sürece böyle şeyler oluyor. Insan tek taraftan görüncede bir zaman sonra saygı ve sevgiyi kaybediyor.. Bence bunu kafana takip da problem etme. Zamanı gelince sense şakayla karışık bunun lafını vurursun canım. Inan herkesin evinde sorunlar var, kendi icin de vesvese yapıp da canını sıkma. Şeytan vesvese veriyor boşver sen eşine çocuğuna bak.
Merveee1 Benim kaynanamda kendi kızlarına farklı dır mesela yeni eşya alsak bize (gelinlerine )laf eder kızları alsa söylemez bile yani bende bu konuya çok sınır oluyorum mesela bize gelince gerek yok der kendi kızlarına gelince en güzl evde eşyada otursunlar
umidadem Takmamaya çalışıyorum inşaallah yavruma sağsalim kavuşiyim kimse umrumde değil çok şükür kocam çok iyi anlar beni bana hak veriyor gerisi umrumda değil ama arada boyle üzülüyorum sağol kızlar
Fadiiiik umidadem takma kafana canım. Kendimden biliyom çünkü cidden takmaya değmiyo yeterki sen kocanla iyi olda geri boş boş konuşsun evet güçüne gide bilir ama napcan cnm kendini üzüyon anca ölede 😓
Polo umidadem boşver sallama. Kocanada ama kıyasları anlat . Onlardan bişe isteme Ne kadar acı oysa, kendi kızın gibi görsene. Sonra müslümanız Allah korkumuz var die geçinir bu tipler. Allah ıslah etsin. Sen hiç sallama. Anan deil sonucta
Merve201119 umidadem canım o kızı sen el kızısın herkesin kendi kızı kıymetlidir istisnalar hariç bak benim kayınvalidem geldi yanıma memleketten benim bir kızım bir oğlum var büyük üçüncüye hamileyim bu da erkek kızıda hamile kızı hep erkek hissetmiş erkek istemiş ama kızı olcağını duyunca bana laf sokaraktan yanımda Allah olana bitane daha verir olmayana isteyene vermez dedi benden kızına giderken memleketten getirdiği yiyecekleri taşıdı götürdü ben 36 haftalık oldum geçen kalkamadım yemek yapmasını söyledim canımın istediği birşeyi ben bilmem o yemeği dedi yani sadece sende Yok herkesin farklı farklı takma demekten başka yapacak biriey yok canım sende sıkma canını
umidadem Merve201119 sağol canım sende canını sıkma🌹 kayınpederimle konuştum çok şükür eşim babam çok anlayışlılar babam kızım canını sıkma dedi annen oyle onu takma dedi artık takmam bana uzak durandan bende uzak dururum artık
Merve201119 umidadem aynen öyle canım saygı çerçevesinde her zaman mesafeli olmak iyidir bebeğini sağlıkla al inşallah kucağına
Deletedmom429 umidadem canim hamilesin ve bunlari dusunmemelisin birak napiolrsa ne dusunuolrsa derlrse desinller kuzum sen otur bebegnle konus onunla yapacagn seyleri hayal et gecrektn bak ben yeniyil sabahi kalp durdhu icin kurtaj oldm suanda inanngozumde hic bsy dert tasa degil ytrki ddm benle kalsaydi ne kaynna ne gorumce ne es ddm hickimsnn taviri umrmda olmazdi boyle kendni onla knsrak motive etmeye calis birz meditasyon yp kendini dinle bebegne kulak ve inan ondn dha mucize bsy yk ve degerli bisey yok bizde calismalara baslaycagz ins en yakin zmnda banada dua et tekrr olsun cnki hic bsy suan degerli gelmiyor kimin ne dedhi ne yaptigi ins rabbim sag saglm kavusmyi nasip eder saglicakla gelir miniğiniz snra bak gor diceksin hic bsy ondn onemli dglms asil hayat oymuş diye😚🌸
umidadem Deletedmom429 inşaallah canım haklısın doğru soyluyon allah yardımcın olsun🤲🏻 allah sizinde yakın zamanda yuzunuzu güldürsün canım dua ederim🤲🏻