Kuboss06 Kızlar merhaba 6 haftalık hamileyim mide bulantım oluyor limon yiyince kesiyor beni. Limon yememde bi sakınca var mı acaba
Nurella07 Kuboss06 aşırıya kalmamak şartıyla yemende bir zarar yok benim doktorum canın ne çekerse ye demişti bende öyle yapıyorum armut ve yeşil elma da bulantiya iyi geliyor
Cnhavva Kuboss06 o haftalarda bende limonlu cay cok icerdim cay normalde kahvalti da bile icemeyen biriydim
Melosum34 Kuboss06 yeşil ekşi elma tuzlu çubuk kraker yersen daha etkili olur uzun süre kesiyor doktoruna danışarak prilam hap da kullanabilirsin ben o şekil rahatlıyordum benimde şimdi canım limon çekti tuzlu gidip yiyeyim😄
Kuboss06 Nurella07 Aşırıya kaçmak gibi bi durum yok zatende 2 günde yarım limon yiyorum. Daha yeniyim diye bi zararı olur mu diye bi sormak istedim teşekkür ederim 🥰
Kuboss06 Melosum34 tavsiyelerin için teşekkür ederim canım🥰 limonu yedin mi? bebişi limonsuz bırakma 😁
Yogurtlupilav Kuboss06 ne olacak canım c vitamini. Asiditesi bulantıya sebep olmuyorsa gönül ferahlığıyla yiyin bence