Tgb_smh Kızlar Merhabalar; Anne yanı beşik ve bebek arabası arayışı içerisindeyim.Kullanıp memnun kaldığınız yada keşke almasaydım dediğiniz marka model var mıdır?Fikir verirseniz sevinirim…
obli Tgb_smh bizde kraft tokyo aldık. Çok ağır ve hantal bir araba değil ayrıca manevraları da çok iyi.
Endoplazmik Tgb_smh merhaba pierre cardın cabin kullandım çok iyiydi Bir de prego anne yani park yatak kullandım o da süperdi
hanlnim Tgb_smh ben kraft tiger almistim memnunum ama simdi ki aklim olsa pregonun besikli portbebesiji alirdim ya da prego carmela alirdim. Bebek arabasinda kanz okie dokie kullaniyorum asiri hafif kolay surulen bir araba gercekten memnunum
Dilaraklnc3 Prego calista 2045 serisini aldım bebek arabası kurduk çok güzel gibi indirimde yakalamıştım daha kullanamadık☺️
Bnguuu_102 Melikeakkc travel olupta oturma tentesi ile birlikte katlananlar var bayağı küçük oluyor onlar nesıl acaba?
Madam27 E bebeğin markası baby plus coupe plus kabin boy bebek arabasını aldm bebeğim 2.5 aylık oldu kullanıyorm şimdilik memnunum baya hafif bi sürüşü var kılıfı da mevcut fiyatı da uygun bi inceleyin isterseniz
Melikeakkc Tgb_smh bir çok markada var ben gidip bakarak alma taraftarıyım kabin boyda da Tenten’in tam kapanmasına özen göstererek almıştım. Tek öncelik ayrıntım oydu.
Gizasy Kraft Kenya aldık biz kapatması ve açması çok kolay çok fazla ağır da değil öyle Anne yanı olarak Ege baby tercih ettik ekstra oda veya yatak almadık onun yerine junior kit var büyütülüyor yatak o kitini satın aldık
mustefid Gizasy Tam Kraft Kenya alacakken son anda Huggy Revo 5in1′e karar verdik hem travel hem daha hafif diye. Bugün geldi, baya kullanışlı açma kapama tek elle. Çift yönlü kullanım. Pusetin takması çıkarması kolay. Tekerlek manevraları iyi. Sevdim henüz kullanmadan.
Ozlemerikci543450 Henüz almadım ama Kraft Napoli tek geçerim onlarca araba inceledim bu kadar kalite görmedim oturma ünitesinin genişliği vs harika yüksek yani çocuk baya büyüyene kadar kullanılır biraz ağır ama sizin için öncelik rahat sürüş bebek rahat etsin uzun süre kullanıldın vs gibiyse kesinlikle bakmanızı öneririm
PAG Ozlemerikci543450 Merhaba bende bende Kraft Napoli aldım alırken çok beğenerek aldım fakat çevrem çok fazla etkiledi ileride kullanmayacağımı söyledi iade edip etmemekte Arafta kaldım
Bett2206 Prego solo altık pusetle beraber. Araba sadece 7.4 kg gerçekten çok hafif katlaması çok kolay tek bir tuşla kapanıyo ve çok az yer kaplıyo. Tek eksisi tek yönlü olması ama zaten bebeğin etrafa bakması tavsiye ediliyor zaten bütün gün evde beni görücek çocuk 😂