Melismelo Korkmanız icin daha cok erken doktorun dediği gibi yukarı cıkma ihtimali cok yüksek zaten, bendede aynısı denildi 22den sonra yukarıya cıktı bir sorun yaşamadım ama doğuma kadar yolu var bunun 30lu haftalarda bile yukarı cıkan var korkmayın yani
aybukee10 Melismelo kacinci hafta gibi bu denildi peki ? Hep yatmaniz vs söylendi mi ? Memurum çalışıyorum ondan tedirgin oldum çalışmak olumsuz etkiler mi diye
Laleyna aybukee10 bana 11. Haftda kahverengi lekelenme ile gittiğimde plesantanın aşağıda olduğu söylendi 1 hafta sonra kanamam oldu kanamam olana kadar sadece progestan fitil kullanıyordum kanama olunca progestan iğneye de başladık bir daha kanama yaşamadım 18 haftalık olduğumuz da da yukarı çıkmıştı şuan çok şükür her şey normal plesanta da iyice yukarı çıktı sende sıkma canını yukarı çıkacaktır bu süreçte sadece bol bol dinlen iş yapmamaya çalış ayaklarını yukarıda tutmaya özen göster ve sol tarafına yat
aybukee10 Laleyna benim şuan lekelenme vs olmadığı için doktor bir şey vermedi insallahta olmaz sadece biraz aşağıda ama endişelenme yukarı çıkar dedi umarım öyle olur:(
obli aybukee10 16. Haftadayım. Progestan verdi günde 3 kez ağızdan alıyorum. Bu dönem fitil kullanmamamı ve kendinden başka kimsenin vajinal muayene etmemesini söyledi. Ayrıca ilişkiyi de yasakladı.
highlighter1010 9 da aşağıda denildi dinlendim kanamam ağrım bitti 15 te çıkmış yukarı dedi bu arada yüksel ihtimalle çıkıyor endişe etmeyin
aybukee10 highlighter1010 15.haftaya kadar hep yattınız mi ben işte çalıştığım için tedirgin oldum yat vs demedi
aybukee10 obli çok geçmiş olsun şuan bende kanama vs yok insallahta olmaz bir şey vermedi onun için. Sadece aşağıda olduğunu zamanla yukarıya çıkacağını söyledi memur olduğum için 8 5 çalışıyorum yat vs demedi tedirgin oldum ondan .
obli aybukee10 stres yapmayın inşallah kanamanız olmaz. Bana kanama normal ama aşırı olursa haberleşelim dedi. Kendinizi çok yormamaya çalışın çok eğilmeyin ve booool su için. Su çok önemliymiş.
highlighter1010 aybukee10 şöyle ilk doktor işe gönderecekti kanamam olsa da çok kızgınım kendisine hala :) Haftada çok kanamam olduğu için başka doktora gittim o direk evde yatmamı istedi full yatmadım ağrım olunca uzandım uzun yürümedim kanamam bitince işe gitmemde sıkıntı görmedi (masa başında çalıştığım için) plasentanın aşağıda olmasını doğal ve yukarı çıkabilir durum olarak görüyorlar çok sık oluyor çünkü
Flowermom0 aybukee10 korkma o haftalarda bnmde öyleydi. Aynısını söyledi doktor ki zamanla çıktı yukarı
aybukee10 Flowermom0 peki yukarı çıkana kadar yatmanızı vs söyledi mi size? Ben işte çalıştığım için tedirgin oldum doktor yat vs de demedi
Flowermom0 aybukee10 yok hayır normal hayatına devam et dedi. Bnm halamın kızomda vardı hu ordan biliyordum korkuyordum özellikle üsteledim bişi olurmu diye. Hayır bı haftalarda zaten yıkarıda olmaz ki. İlerleyen haftalarda yukarı doğru hareket edicek dedi
Fatmasm aybukee10 banada 15.haftada asagida dedi şuan 21. Haftadayim hâlâ aşağıda banada yat dinlen vs. Birşey soylemedi
aybukee10 Flowermom0 çok teşekkür ederim içim rahatladı benim de çok şükür kanama vs bisi yok doktor sadece rahim ağzına yakın ama bu haftalarda olur sonra yukarı çıkar dedi. Sizde kanama olmuş muydu
aybukee10 Fatmasm kanamanız oldu mu peki ? 21.haftada aşağıda olması ile ilgili bir şey dedi mi yukarı cikabilirmis mi
Fatmasm aybukee10 kanamam olmadı çok şükür rahimagzini tam değil kısmi kapatiyormus bugün öyle dedi..cikabilir çıkmazsa kanaman olabilir erken doğum riskin olabilir sezeryanin riskli olabilir dedi ama cikadabilir dedi.. ne yapabilirim çıkması için senin yapabileceğin birşey yok dedi