Metehan12 Merhabalar güzel annelerimm şuan 16+4 haftalık hamileyim bebeğimi ne zaman hissetmeye başlarim ikinci gebeliğim bu arada. İkinci gebelikte daha erken hissedilir deniliyor ama şuan öyle bir durum yok
Kuumsaal77 Metehan12 ilk bebeğimi 19da hissetmiştim belkide daha önce olanlarda hareketiydi emin değilim bilmediğimden😄 şuan ikinci gebeliğim 12/13 haftalarda kayma kıpırdama gibi şeyler hissediyordum biliyordum o olduğunu şuan 18 haftalık tam hissediyorum artık ayırt edebiliyorum ☺️
aryadeniz25 Metehan12 ilk gebeliğim ve 19da hafif hissetmiştim 20. Haftanın sonlarına doğru tam hissettim şimdi de 25+5im içerde disko 💃 oynuyor kızçemmm 🥹😅💕
fpkprensesim Metehan12 benimde 2. Gebeliğim 18. Haftadayım çok minik kıpırtılar hissediyorum hatta doktora gittim dün 18 hafta oldu hala dolu dolu hissetmiyorum diye doktorum 24. Haftaya kadar yolu var her hamilelik farklı takılma dedi bebek sağlıklı 1 2 haftaya tam hissedersin ama dedi 😊
Melismelo Ben 22 de tam hisettim, ondan önde acabamı dediğim oldu ama 100% emin olmadığım icin saymadım belkide bebek hareketiydi bilmiyorum benimde 2. Gebeliğim ama bende bebeğin eşi bebeğin önünde o yüzdende gec hisetmiş olabilirim
Nurella07 Kuumsaal77 bende şuan 12+2 yim çok nadir biseyler hissediyorum ben mi kuruyorum acaba diyordum sizde hissetmissiniz 😃
Yildirim35 Metehan12 bende ilkini 20. Haftadan sonra hissetmiştim ama bunu 15. Haftada hissettim çok az kıpırtı gibi hissediyorum :)
Kuumsaal77 Nurella07 yok sakince durup hissetmeye odaklanırsanız o olduğunu bilirsiniz ben öyle yapıyorum 😄
seyda68- Bende 15 haftalığım sanki hissediyorum ama emin değilim onun için hissetmiyorum diye kabul ediyorum
Nazo77 Metehan12 Ben 20.haftada hissettim ilk gebeliğim.İkinci daha erken hissediliyormuş öyle diyorlar.
Nurella07 Kuumsaal77 evet bazen uzaninca çok hafif hissediyorum hissettiğimi söylediğim de inanmıyor lar daha küçük diye ama hissediyorum 😊
Kuumsaal77 Nurella07 onlar hissetmemiş diye inanmıyorlar bizden iyi kimse bilemez içimizde olanı demi 😄