Pamuk623 Salepcee Tuğba sekmenli tursuna gidiyorum memnunum bende Eltim de iki yıl önce doğum yaptı sezeryan narin Türkmen de oda çok memnun kaldı ve bebek küvete alınmadı hemen yanına getirdiler bebegi
LaRenSu19 Muayene ücretleri ve doğum ücretini varsa doğum paketi fiyatı öğrenebilir miyim bilgi verir misiniz? 😊 Araştırma içindeyim prensesimveannesi Mehsa
Mehsa LaRenSu19 Medicana da doğum paketi yokmuş. Rengin hanımın muayene ücreti 1500₺ bazı sendikalarla anlaşmaları var anlaşmalı fiyat ise 1200 ₺ muayene ücreti.
LaRenSu19 Canco Akademi’de var diye biliyorum ama 3 ay önce arayıp sormuştum fiyatına emin değilim. Tekrar bi görüşmek lazım
Salepcee Beyza001 ona bakarsan tüm özeller aynı şekilde ama devlette de insan muamelesi yapmıyorlar resmen her sorulana azarlayarak cevap veriyor doktoru hemşiresi
BusraBagacci prensesimveannesi Bence genel yargılara kapılmayın ablam mayıs ayında orada doğum yaptı ve çok memnun kaldık çocuğu da küveze de girmedi.
prensesimveannesi BusraBagacci bencede çünkü arkadaşlarımda orda doğum yaptı ve çok memnun kaldılar çocuk küvezede girmedi.