Elfmupy 11 haftalık gebeyim. Suyumun sınırda olduğunu söyledi doktor. Çok su içmem gerektiğinden bahsetti mide bulantılarımdan pek içemiyorum. Buna ilaveten yapabileceğim bişey var mı
Aeell Elfmupy ben hastanede yatarken bı ablanın suyu bıtmişti ve sureklı evden havuç suyu getırıyorlar dı hazır havuc suyu degıl sıkılmıs havuc suyu bıdr havuc yıyordu bol bol su içiyrdu kendını azda olsa zorla bebegın için Allah’ım senıde bebegınıde korusun
Morsalkim Elfmupy canım çok geçmiş olsun ama o çok su içmekle de alakalı olmayabilir bebeğin daha çok küçük fizyolojik olabilir
Merve-metin Elfmupy bildiğim kadarıyla burada çok okudum evde havucu sık suyunu her gün 1 bardak iç havuç suyu bebeğin suyunu çoğaltıyormuş
Ebru_Keskin57 Benimde sınırdaydı , bol bol dinlen ve düzenli olarak kesinlikle günde 3-4 lt su iç , ve her gün taze sıkılmış havuç suyu iç . Tavsiyem işe yaramıyor diyenleri bilmiyorum ama bende çok güzel işe yaradı
Meryem_01 Bizzat yaşamış biriyim 22 . Haftada azaldı hatta bitme derecesine geldi bol su içtim birde suyum düzelene kadar havuç suyu içtim elde sıkmak onemli .ve mutlaka dinlen mecbur kalmadıkça ayağa kalkma canım.
Busraa23 Elfmupy 5 ay oldu doğum yapalı benimde 12 haftadan beri amniyon suyum sınırdaydı doktorum hergun bir bardak havuç suyu 4 litre su ve Deveci armutu yememi söyledi 9 ay boyunca bunları hep yapdim suyum çoğalmadı ama dengede tuttu en başta kendinize stres yapmayın o da tettikler Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah