Flora34 Kızlar yoğun istek üzerine sık sık ayva yiyorum çünkü gamzeli torun sipariş ediyor aileler 😂 buna inanan ve gerçekleşen var mı hiç merak ediyorum
Ayser Flora34 ben yedım ve çekirdeklerini de yanagıma bastım hurafe ama insan yine de yapmadan duramıyor 😂😂😂
Rabia06 Flora34 benm kızımda oldu ayva yiyodm bende onda canm 2 tane gamzesi vardi 1 i gitti 1 tanesi kaldı güldügünde cok güzel duruyo 😍😍
Krispiim16 Flora34 gamzesi ya da güzelliği için değil de canım ilk 3- 3,5 ay boyunca aşermişliğim vardır ama şimdi yemek istemiyorum
Kubraceylan Flora34 annem bana hamileyken yemiş ama bilmeden gamze olacağını benim iki yanagim ve çenem de var kizimda bende yedim ama bildiğim için olmadı maalesef 😂
Sila7166 Bende yedim ve yemeye de devam ediyorum aklima geldikce yiyorum ve yiyipte olanda var valla benim amcamin esi ilk gebeliginde cok yemisti asiri cok kizinin hem yuzunde gamze var bacaklarinda ve omuz baslarinda baya gamlzeli bizim kuzen ama asiri derecede gozukuyo bakalim bende yedim nasil olacak ☺️
Myhoney Flora34 ayvayı daha önce hiç sevmesdim hamileliğimde yemeye basladım canım isted cnk yanagımada sürdüm bakalım 😂
Deletedmom667 Flora34 ayva yenildiğinde gamzeyi duymadım.. Yüzü guzel aydınlık olur derler. Bn cok yıyıorum 🙂