Merveyarali Aytac_Guven doktorun hemsirelerin muamelesi doğumda nasıldı bir de odanız tek kişilik miydi ben de pazartesi gidip görmek istiyorum tavsiyenz üzerine
Denizruzgardogan Merveyarali ben akay lokman hekimdeyim ama unico sigorta yaptırdım 4.500 tl.hastanenin bütün paketi içinde ayrıca yenidoğan ünitesi olan.hastane terfih etmelisin bence
Merveyarali Zeynepzeze kaç haftalık sizinki? Her gittiginde muayene ücreti verdiğinizi testleri vs hesaplayinca paketler daha uyguna geliyor
Zeynepzeze Merveyarali 6 haftalık.Benim pakette korkum yanlış bir uygulama görsen vazgeçemiyorsun paran yanıyor. Yada doktor değiştiremiyorsun en bileyim ne yapsam acaba
Denizruzgardogan Merveyarali ben şuan hamileyim kız kardeşim 4 ay önce orada doğum yaptı çok memnun kaldik o yüzden bende orayı tercih ettim
asya123 GozdeCemre bende o hocaya gidiyorum kesinlikle MUHTEŞEM MM bir doktor 😊 ilgisi, güleryüzü cok güzel insan
Merveyarali Zeynepzeze daha çok erkenmiş bence de biraz araştırıp içinize sinem bir yer olması daha mantıklı
HamidoDemirci Merveyarali orta doğu tıp merkezi var demetevlerde ora uygun olabilir ben nasıl kabul etmiyorlar koskoca Ankara da anlamadım Gazi Hacettepe gata gibi hastaneler varken kilise gitmek çok mantıksız
Merveyarali HamidoDemirci kabul etseler keşke 21. Haftamdayim turgut özal kabul ediyormuş şimdi oraya başladim