Merveyarali Merhaba. 21. Haftadayım hala hastane bulamadım fiyatlar çok yüksek eşim de ben de öğrenciyiz son çare gidip eşimin memleketi kiliste doğum yapacağım Devlet hastaneleri için geç kalmışız 12. Haftadan sonra kabul etmiyorlar... zaten zübeyde hanımda geçen yıl düşük yaptığım zaman yaşadıklarımı unutamıyorum. Lokman hekim elif terzi öneriliyor ama 5.100mini paket 5.500 tüm paketmiş sadece normal doğum 3.600+epidural 300tl ayrintili ultrason 400tl. Ortadoğu hastanesi normal doğum 3.200 muayene 110tl Medicana koru vs 8binden ağzını açıyor. Akropol Melike hanım varmış gidip memnun kalan var mı fiyatını bilen? Uygun fiyatlı önerisi olan var mı:(??
Fattmasevinc Merveyarali 19 haftalık hamileyim ve henüz sinop tayım muhtemelen eşimin işi sebebi ile Ankara ya geleceğiz ilerleyen dönemde umarım iyi bir doktor bulurum
Merveyarali Birkucuksudamlasi peki paket fiyatını biliyor msunuz? Doktordan hizmetten vs memnun kaldınız mı?
tugrammm Birkucuksudamlasi memnunmusun hastaneden bende eryamanda oturuyorum ama gaziye gidiyorum.sadece dogum için gelsem kabul ederler mi bilgin varmı
Ntls Gülhana eğitim araştırmayı tavsiye ederim devlet düşünürseniz 20. Haftadan sonra hasta kabul etmiyo.
Merveyarali GozdeCemre hastane imkanları nasıl peki yenidoğan ünitesi var mı? Doktorunuzdan memnun musunuz? Sincan uzak ama şehirdışına gitmekten iyidir fiyat uygunmuş gercekten
Merveyarali GozdeCemre sanirim size verdikleri geçen sene fiyatı üzerinden çünkü sadece epiduralli normal dogum 3.800 tl dediler bana:(
GozdeCemre Merveyarali Hüseyin pehlivana gidiyorum canım mükemmel Bir doktor gittiğine pişman olmazsın bayılıyoruz ilgisine eşimde bende herşeyile en ince ayrıntısına kadar ilgileniyor hemen cebini verdi 7 24 saat ulaşabilirsin diye yenidoğan var
Birkucuksudamlasi Merveyarali ben paket almadim muayene ucreti 80 kusur lira,nida hanima gidiyorum ben cok ta memnunum doktorumdan
SevdaNurum GozdeCemre ben de ilk muayeneme ona gitmştm ama ilgi alaka sıfır😑 sanki zorla görev yapıyor baştan sagma bakmştı. Testlerimi eksik isteyip yapmıştı. Ayrıca telini verdi ama ulaşmak ne mümkün😑 Arıyorsun açmıyor üstüne üstlük watsaapta dakikalarca cevrimiçi oldgu halde yazdıklarıma cvp da vermiyordu. Bide ankaranın ünlü dr lar dan ama devletteki bi cok dr bile daha ilgilidir☝️
asya123 GozdeCemre bende o hocaya gidiyorum kesinlikle MUHTEŞEM MM bir doktor 😊 ilgisi, güleryüzü cok güzel insan
Mrvaydn18 Ben şunu sormak istiyorum sancım sıklaştı suyum geldi mesela gataya acilden giriş yaptım. Yine de doğuma almazlar mı beni?
Merveyarali Mrvaydn18 almazlar diye biliyorum canim yönlendiriyorlar hastanelerle konusurken söylüyorlar almiyoruz diye tabi gata hakkinda bilgim yok
Heyzil Merveyarali bencede bide bana en fazla 3000 diyorlardı aramadım ben ama böyleyse gerçekten çok pahalı
GozdeCemre SevdaNurum hadi ya valla kaç kere mesaj attım ben hemen dönüş yaptı gittiğimizde hiç öle ilgisizlik falan görmedim ne yalan söyleyim sana mı denk geldi acaba çok memnunum ben
Merveyarali SevdaNurum sincan koru hakkinda cok olumsuz yorumlar var ilgisizlik var diye siz genel olarak hastanedwn memnun kaldinizmi?
SevdaNurum GozdeCemre ben de bilemiyorum inan cok şaşırmıştım. Ve böle cok cok araştırarak gittim cok met edildi ama kendi kendime insanlar bu dr n neresini tavsiye ediyor dedim. Daha sonra medicana ya gittim. Oradaki dr m hüseyin hocadaki yaptırdım testleri istedi baktı. Bunlar cok gereksiz hüseyin bey bişeye bakmamış ki dedi. Cok şaşırdım ben de. Ve ayrıca daha sonra hüseyin hocann bi davasının oldgnu öğrendim. Yeni doğan bebeğin parmağına zarar vermişler. Nette de var araştırrsanz. Onu da görünce daha da gitmedim. Sizlerle daha iyi ilgilensin sorun yaşamayı n inşallah 🙏🏻 ben başımdan geçtiği icin anlattım☝️
Betus06 GozdeCemre bende gebelik öncesi kendisine gittim ilgili güler yüzlü evet ama tsh değerim yüksek gelmiş beni uyarmadı şuan 15 haftalık gebeyim ve yağ ilacı kullanıyorum keşke beni o dönem uyarsaydı gebelik öncesi tedaviye başlanılırdı. Dediğim gibi kendisinden herkes çok memnun bende her zaman ulaştım kendisine
Merveyarali Fattmasevinc ankarada maddiyat varsa doğumunuz rahat olur bu süreçte bunu öğrendik. Oysa başka illerde mesela istanbulda kayseride çok daha uygun özel fiyatlari
SevdaNurum Merveyarali ben bir kez gittm muayene ye sadece dr da büyük şok yaşadm.az önce bi arkdaşa yazdm okuyablrsnz altta