Deringrgl Merhabalar annelerim gaziantep şehir hastanesinde detaylı ultrason çektiren var mı? Antepte 3 yer çekiyormuş biri şehir hastanesi diğer 2 si özel klinik hangisinde çektirdiniz
Miniklerinannesiyim Deringrgl 26. Hftamda gittim Selcan diye bi kadındı 35 dk sürdü bana bilgi vermedi sisteme girdi doktoruma sordum o anlattı sıkıntı yok vs diye doktorum da pelin pazarcıoglu
zeynpppyllmmzz Şehir hastanesinde yaptırdım 25 haftalıkken uzun süre bakmıyorlar özeldeki gibi öyle normal bakıyorlar anlatıyorlar olan şeyleri yapman yapmaman gerekenleri riskleri falan filan işte…
Deringrgl zeynpppyllmmzz yani gerekli mi benim özel doktorumda bebeğin her yerini ayrıntılı olarak gösteriyor anlatıyor durumdan bahsediyor ekstra bir şey yapmıyorlar mı detaylı da şehir hastanesi
Miniklerinannesiyim Deringrgl bana doktorum biz burdan damarlarını vs göremiyoruz sadece gelişim takibine bakıyoruz mutlaka yaptır demişti
Deringrgl Miniklerinannesiyim teşekkür ederim nasıl randevu alınıyor acaba direk doktora mı almam lazım bu işlem için ayrı mı olmalı
Deringrgl Miniklerinannesiyim yani oraya gidicem o muayene edicek o sevk vericek başka zamanda ona mı gidicem. Kusura bakmayın hiç gitmedim ondan böyle soruyorum
Miniklerinannesiyim Deringrgl illa ona degil evinize yakın olan bi devlet hastahanesine de gidip perinatolojiye sevk istiyebilirsiniz
Aysenurr06 İlk önce kadin doğuma gidip perinatoloji yeşil alan açmak istiyorum diyorsunuz sonrasında MHRS üzerinden perinatoloji randevusu alıyorsunuz