SariLale22 Krn33 72.9 ile öğrendim şuanda ikizlerime hamileyim 😂 betadan herkes tek ikiz değil demekki demişti bende hiç ihtimal vermemiştim ama ikizmiş😂😂
ozlem6060 Krn33 bende ilk 61 le öğrendim şuan 23+6 haftalığım 2 günde bir düzenli takip edin artış gösterirse sağlıklı bir gebeliktir benim ilk de kimyasal oldu artış kötüydü ikinci de düzenli arttı
sena0104_ Krn33 adete bir hafta varken şans eseri 7yken öğrendim 2 güne bir kan verdim . 7 24 139 365 seklinde geldi 365 geldigi zaman doktorum kesin sağlıklı gebelik dedi kimyasal olabiliyormus
Sevgilimmmmmmm Krn33 ben gecikmenin ikinci günü 76 ile öğrendim. 8 gün sonra verdim yine 2595 olmuştu. Şimdi 9 haftalığım çok şükür 🤲
Mftt SariLale22 benim de ikiz canım bulantın varmı acaba? Benim bir hafta sürdü durdu ya 7 haftalık oldum bugün
SariLale22 Krn33 hiç ağlama beta çünkü kişiden kişiye değişiyor önemli olan 2 katı artması eltim 5 haftalıkken 10 bin küsürlerde öğrenmişti mesela onun ki tek keseydi
SariLale22 Mftt bu gün 13 haftalık olduk ama olana kadar hep mide bulantısı kusma ile geçti ara sıra yine oluyor doktorum ilaç yazmıştı ikiz olduğu için bütün belirtiler x2 dedi tabi kişinin bünyesinden bünyesine değişiyordur bu durum 🥹🙏🏻
Aslaninannesi_ 94 ile öğrendim 3 gün geçmişti % 50 oranda artması lazım sizin 116 larda olması lazım iki gün sonra değerinizin