Htccndn Kızlar beyaz gürültünün gerçekten bir faydası varmı bebişlerinize yani uyku konusunda ve sakinleştirme konusunda
fm-112 Htccndn 1yasına kadar ara ara kullandım.sesli cocuklu ortamda uyanmasın diye acıyordum sesi baskılıyordu
1Cerenarslan1 Htccndn happy kids diyede uygulama var biliyormusunuz orada yenidoğan bebek bakım hakkında daha fazla şey öğrenebilirsiniz diye düşünüyorum ilk kızım için onu indirmiştim doğduktan sonra
1Cerenarslan1 Htccndn bide sakinlestirmek için bebeği ayaktayken kol üstünüzde hafiften aşağı yukarı yapabilirsiniz video vardi bununla ilgili
Htccndn fm-112 İyi bari sevindim inşallah bende bir faydasını görürüm şimdi açtım bakalım nasıl olacak faydası olacakmı
Rabiul Htccndn bunları açıyorum ben yükleyen kullanıcılara dikkat et ama aynı olanları kaydet dene bence sevecek spotify dan da açıyorum şu sesi kuş cıvıltısı olanları seviyor ağlıyorsa sakinleşiyor
Htccndn Rabiul Bunlarıda bir denim canım inşallah sever ninni felan denedim aslında ama bide bunları denim bakalım çok teşekkür ederim ❤️🙏🏻
Adenmom_ Htccndn benim kızım da uykuya dalamadığında açıyorum faydası var gibi ama sürekli alıştırmak istemedim