Iraz Kızlar siz kacinci haftada kullandınız kullanmadan ne olur ben ogluma hamileyken kullanıp çok kilo almıştım o önemli değilde gerçekten kaçıncı haftada kullandınız merak ediyorum cnki çizelgede 20. Hafta demir takviyesi diyor kafam karıştı
Busecan Iraz merhaba canım ben galiba 16-17 gibi başladım ama doktora bağlı tabi değerlerine bakıp erkenden gerek görmüş olabilir
Merve-metin Iraz 10.hafta itibariyle demir,omega 3,d vitamini kullanmaya başladım 13.haftada magnezyum kullanmaya başladım
Erkekannesiiiii Iraz canım ben 28 haftalıgim bu hafta başladı doktor magnezyum demir kan ilacı verdi doktorum
Iraz Busecan değerler e baktığını sanmiyorum canım da düz verdi gibi sanki günah almiyayim saçlarım dökülüyor dedim sanırım ondsn başlamış olabilir mi decavit filan da vermiş de kullanasim pek yok aslında
Busecan Iraz olsun canım bi zararı olmaz ki aksine hamilelikte çok gerekli kullan bence doktorun verdiyse ☺️
Senanur07 Doktorum bana 12. Haftada verdi bende erken diye başlamamıştım şimdi 15. Haftalığım doktorun verdiğini değil kendim ocean markanın demir ve dvit ilacını aldım onu kullanıyorum