Srp- Yazanları görünce hep derdim birgün bende son 99 yazarmıyım diye veeeee bugün ikili rakamlara düştük sağlıkla gel oğluşum sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🥳🥳🥳
Dileeekk Srp- çift rakamlar biraz daha çabuk geçiyor bizimde son 38 ama bu son bir ay geçmeyecekmiş gibi geliyor 🐣
Arya24 Srp- benimde son 100 yarın bizde çiftli rakamlara geçiyoruz 3. Trimester heyecanı bastı bana birazcıkta korku 🥹💕
Srp- Gulcinipek Sayılı gün çabuk geçer derler sağlıklı olsunlarda önemi yok rabbim hayırlı evlat etsin hepsini 🤲🏻🫶🌸
Srp- dem34 yaa aynıymış çok güzel rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat etsin hepsini güzel günlerini görmemizi nasip etsin 🌸🫶🤲🏻
HaticeTekin Maviniz En yakın tarih benim kızlar 45 günüm kaldı rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
Uzun0202 Prettywoman123 evet bazen his etmiyorum bile harketlerini bazende güçlü tekmelerini his ediyorum
HaticeTekin Korkuyorum 2. Sezeryan olacağım acaba bı bilginiz varmı ne zmaan tarih aliniyo sezeryan günü için