mimarsub Ben Fatma Bilgehan a gidiyorum memnunum. Normal Doğum 1200 sezeryan 1700 müş. Uzman doktorlarınki daha fazla ama unuttum şimdi. Mesai saatleri dışında hangisi nöbetçiyse o giriyormuş doğuma
Tugcetokgoz mimarsub bende esenler medipole gülsün hanıma gidiyorum sizden istenilen testleri orada mı yaptırıyorsunuz devlette mi ?
Nursevda Tugcetokgoz canım bugün Gülsün Hanıma gittim .Gerçekten tatlı ve ilgili bi doktor memnun kaldım çok .teşekkürler 🤗
Tugcetokgoz mimarsub anladım canım bende de rubella toksoplazma testlerini falan istedi devlete gittim yapmadılar orda da
mimarsub Tugcetokgoz Ben ilk öğrendiğimde devlete gitmiştim. Direk yapmışlardı onları. Biraz zaman ilerleyince özele başladım sıkıntı yaşamadım o yüzden
Tugcetokgoz Nursevda evet canım ben devlet hastahanesine gittim uyuzluğuna yapmadılar istediğim testleri 18 haftalığım canım sen
Nursevda Huriemin Ya teşekkür ederim ne çok doktor varmış memnun kalınan.Bana Burcu Aydını önerdiler .Maşallah 2 haftadır randevu alamıyorum kendisinden. Bıktım yani tek doktor o mu sanki
Aynuradymn Tugcetokgoz bendende 500 tl yakin testler istediler kan idrar fln bi suru test 17 18 taneydi bezmialem hastanesine gittim yapti doktor sonuclarida int al doktoruna gotur gelme ddi hatta
Tugcetokgoz Aynuradymn hmm işte devlette iyi bir doktora denk gelmek lazım çoğu suratsız özele gidiyoruz diye ters davranıyorlar
Huriemin Nursevda canım bende ona diye gittim ama malefes sıra yok ve ücreti bir kat daha yüksek ayrıca doktorumu beğenmezsem değiştiririm düşüncesi vardı ve hiç sandığım gibi olmadı 😊 bol gülücüklü doktor arıyorsan tavsiye ederim