AybenYB Kızlar gebelikte kabızlığı geçirmek için neler yapıyorsunuz? Her şeyi denedim yememe içmeme dikkat ediyorum duphalac verdi doktor onu bile içtim ama hala sıkıntılıyım imdat 🥲
Ebrulis AybenYB duphalac bendede işe yaramadı ben zeytinyağı içmiştim tatlı kaşığından az bide sıcak suda kayısıyı bekletip içmiştim çok iyi gelmişti.
Sulerzz AybenYB bende bir kaç hafta çektim en çok işe yarayan kesinlikle bir bardak sıcak süt 4 5 tane kuru incir muhakkak dene
Perihan3 AybenYB ben sabah ac karna sicak su iciyorum elma armut tuketiyorum gun icindede kuru kayisi uzum ve sicak su tuketiyorum iyi geldi uc gundur rahat cikiyorum
Flowers5454 AybenYB erik suyu içeceksiniz o zaman en etkili o eğer o da düzeltmezse şöyle yedikleriniz çok katı biraz sebzeye ağırlık vermeniz lazım ya da kullandığınız bir vitaminden de kaynaklanıyor olabilir doktorunuzla görüşün
Yaseminmur26 Her gün öğlenleri kuru incirle yulaf lapasi yedim o kadar rahatlattı ki anlatamam bir deneyin isterseniz hala da devam ediyorum 2 haftadır kabizligim yok gitti hem yulaf çocuğa da güzel kilo aldırıyor
Alone1453 Yaseminmur26 merhaba onu nasıl yapıyosunuz acaba detaylı bılgı alabılırmıyım sutle falan mı yıyosunuz 🙏🏻
SinemSK Kayısı suyu ve kuru kayısı yiyorum ben ve mutlaka yemeklerde çorba oluyor. Bu şekilde haftayı iyi geçiriyorum
AybenYB Kızlar teşekkür ederim bütün önerileriniz için, çareyi elma hoşafında buldum, yedikten sonra yarım saat bile geçmeden tuvalete çıkabildim, başınıza gelirse aklınızda bulunsun
Yaseminmur26 Alone1453 evet bir bardak sut 5 yemek kaşığı yulaf içine biraz da kakao atıp tatlandiriyroum
Moomtoobee Kuru incir kuru kayısı zeytinyağı bol su bide katı yememek ama benim yinede sıkıntım var bazen iyi geliyo işte bunlar sebze yiyince bamya iyi geliyo deneyin