Kizlar bende dogurdum cok sukurrr, planli sezeryan oldum.Hastaneye geldik, ameliyata aldilar.Epiduralden once lokal anestezi yapildi.Hafif öne eğildim,kipirdamadan bekledim.Oturarak.İlk lokal anesteziyi yapti(hafif sizladi ayni im enjeksiyon gibi) sonrada epidurali yapti İnanin ki, damar yolu gibi acısı, tek farkı sirtta olmasi.Tabi biraz sizliyo ama dayanilmicak bir acisi hic yok inanin. kendinizi panikletmeyin icinizden sayin hemen bitiyor.sonra zaten bacağa bir sicaklik ve uyuşma geliyor . sonra sizi masaya aliyolar sonda takmislar hicbisi hissetmedim.(‘dokunma çekmeler hissediliyor ama 0’aci ne bir kesi ne bir ağri.3-4 saatte rahat kalıyorsunuz.)
Tabi etkisi geçtikten sonra ağrılar basliyor ama, hemsire hanımlar ağri kesici ile hicbiseyiniz kalmiyo.(ilk yürümede zorlandim.Hic kalkamicam sandim,cunku bana parol takmislardi ağrim cok hafiflememişti.Sonradan doktorum dikloron,arveles ve epidurele ilaçla beni komboladi.Tabiki oturup kalkarken ağrim oluyor.Ama okadar😊♥️ bugün ikinci günüm iyileştim bile diyebilirim,bebegime gece kendim baktim,hic korkmayin kizlar💜👶🏻