Derinnge34 Sibelsncar teşkkür ederim mide bulantılarım yeni yeni geçiyo içmeye başlıcam düzelir inşallah
araskubra doguma 14 le girip 8 le cikanda var kisiye gore degisiyormus bu benim suan 27. haftam kan degerim 10 kan surubu vermisti oda kabızlık yaptı suanda zorlada olsa pekmez siyah uzum kirmzii et tuketiyorum bunun yaninda en cok kan yapan sey arnavut cigeriymis doktorum dedi valla dikkat edin zorla tuketin hersey yavrumuz icin
BurcuuA Sibelsncar yorgunluk sürekli oluyor zaten uykusuzluk desen ayrı bir dert inşallah Doğumda zorluk çekmeyiz
crazygirl Nursemom BurcuuA ay amin insallah canik benim pekmez yiyemem sekerim çıkmış şekere iyi değil pekmez kan ilacı alıyorum
Hnfeshnn crazygirl hamilelikte de genelde kan değeri düşermiş yani normal haline göre daha düşük çıkarmış zaten. Kan ilacı verecek sana onu kullanacaksın canımm
Firdevsyilmaz crazygirl bnde aşırı kanszlk var 6 kutu bitti devam ediorm son günlerim inllh şuanlk normal doğm grnyr ve herşeyde norml
Neeeesssli Benim de kansızlık çıktı bu şekilde doğuma alsam seni kalkamazsın masadan dedi doktorum her hafta serum taktırıyorum demir ilacı bir de her gün iki şişe kan ilacı içiyorum pazartesi test yaptırmam bakalım ne değişiklik olmuş🤷🏻♀️