perikizmom_ çok garip bir süreç doğuruncada hissetmeyebilirsin. Ben hamilelikte dönem dönem hissettim genel olarak onun sorumluluğu korkuttu beni. Doğuncada onu koruma çabasından boğulacak mı hasta olacak mı üşütecek mi doydu mu diye merak etmekten uykusuz zaman geçirmekten zaten pek kendine gelemiyorsun anne olmanın verdiği yük birden bire değişen bir ömür insan sürekli bi korku panik içinde olmaktan sevgiye zaman bulamıyor yani en azından ben öyleydim ona bişey olacak korkusundan uyumaz sonra uykusuzluktan bayılırdım sürekli bir daha yapamayacağımı sandığım şeyleri düşünerek kendimi paraladım yemedi diye uyumadı diye ağladım alışması o kadar zor bir süreç ki bitmeyecek sanıyorsun korkuyorsun ama geçiyor hepsi hiç endişe etme artık sürekli oğlumun suratına bakıp bunu ben doğurdum yaaa bu benim bir parçam inanamıyorum diyip içime içime sokuyorum 😂😂 onunla herşeyi yapıp her yere gidiyorum bir yaşında artık ve şimdi ikincisi yolda onda daha rahat olacağım korkularım olmayacak endişem olmayacak yaşadım hepsini deneyimliyim 😂