Aysealty Prenslerannesi hayır cnm gayet iyi doktor sıkıntı olsa söyler zaten bu haftalarda 600-800arası normaldi yanlıs hatırlamıyosam her bebegin yapısı aynı degil o yüzden baskalarıyla kıyaslama zaten bu haftalardan sonra kilo alma hızlanacak için rahat olsn bence maşallahı var☺
Prenslerannesi Aysealty sagol cnm ıcımı cok rahatlattın benm ilk oglum cok küçük doğdu iki bucuk kg ve sonra cok cektim şimdi korkar oldum
Aysealty Prenslerannesi cnm kilosu az olsun ama organları gelişssn en önemlisi bu sen ona sonra misler gibi bakar kilo aldırırsn topaç gibi olur☺☺
Htczfr FilizSametnal maşallah sekerinize baktirdinizmi bu kadar kilolu olmasida normal değil inşallah sagliklisinizdir 😊😊
Prenslerannesi Anestezi bnm ıkıncı gebeliğim oglum ıkı yasında ve hala bu hamıleliğimde bile teredüt edıyorum bır cok seyden
FilizSametnal Evet sekerime baktirdim bir sikinti cikmadi 4 kilo aldim zaten normaldede cok zayif degilim ben cok tempolu calisiyorum son iki haftaya kadarda devam edicem az yiyip sik yiyorum yanimda ceviz hurma badem muz mutlaka olur 😊