Sulemrahkuzey Arkadaşlar regenesis max kullanıyorum baya iştah açıyor birde bebeğe iyi kilo aldırıyor diyorlar sizde durumlar nasıl fayda ediyor mu gerçekten
yyhulya Sulemrahkuzey ben 17. haftamdan beri kullanıyorum şu an 32deyiz ben de iştah açmadı ama bebeğim için çok faydalı olduğuna inanıyorum içeriği çok güzel bi hap 😊
TimuinMeliskdem Sulemrahkuzey valla bana da doktorum verdi kullanıyorum ama daha iştah açma faslına geçmedik bakalım bebegime yarasın yeter
KYLZ Beni kusturduğu için bıraktım şuan içmiyorum balık yağı olduğu için içerisinde balık yemişcesine kusuyordum içtikten sonra
Edebyahu Zuzu35 ben 7 aylığım ama kullanamıyorum yani yoğurt balık pekmez ceviz fındık falan yiyorum onunla kapatır mı eksiği acaba ya
baykuskiz Bence de iştah açmıyor ama içtikten sonra da insanin agzi kendine balık kokuyo yani bana oyle oluyo bilemiyorum.
Seda54 Sulemrahkuzey bende de iştah öyle çok açmadı ama ilk içtiğim 1 hafta iştah yaptı ama sonra düzeldi bebişimiz de iyi gidiyor çok şükür 😊😇
Adencanan Sulemrahkuzey regenesis max ile sağlık ocaklarının ücretsiz verdiği decavit in içeriğini karşılaştırdım. İçerik bire bir aynı. Hatta decavit in mg değerleri daha fazla.hangisini kullanıcaz🙇🏻♀️
Aslksp Adencanan ben de dediğiniz gibi ikisinin de içeriğine bakmıştım doktoruma sordum omega var bunda dedi o yüzden regenesise devam ettim
Buss1906 Sulemrahkuzey iştah konusunda bende bi etki yaratmadı bebeğimiz için besleyici olduğu aşikar tabiki
Adencanan Sulemrahkuzey ücretsiz canım doktorun yanındaki ebe hemşireye söyle illaki verecektir. Decavit istiyorum de. Hakkın çünkü sağlık bakanlığı hamilelere veriyor.