Bersu3434 Pandaaa1_ 12.haftada 2li testte öğrendim ilk gebeliğimde 2.ciside erkekti ikisinide 12.haftada öğrenmiştik
Gunduzanne Pandaaa1_ şuanda 27.haftamdayım canım.. ama tarama testleri yaptırmak istemedim kesin sonuç içinde fetal yaptırdım 11.haftamda cinsiyette öğrendim
Pandaaa1_ Bersu3434 ayy doktrumda bana bu hafta gittm.haftaya gel ikili test yapalım dedi belli olur mu yani canm
Bersu3434 Pandaaa1_ eğer bebeğin pozisyonu iyiyse gösterirse doktorun söyler ama net belli değilse göremezse daha bu haftalarda belli olmaz bir dahakine der 🙂
Pandaaa1_ Bersu3434 ya ilk bebeğimde hep erkek gibi erkek gibi dedi kesin söylemedi en son 4 5 aylık oldu öyle gösterdi ozmn erkek.dedi çok merak ediyorum yine aynı tahmin yapıp yollayabilir hep
Gunduzanne Pandaaa1_ ikili üçlü tarama testleri yanlış çıkıyo. Ablamın hamileliğini zehir ettiler. Fetal dna yaptırdı ve bebek sağlıklı çıktı. Bende hamile kalırsam hiçbirini yaptırmıcam fetale gidicem direk dedim. ⅚ ay önce 11 bintlye yaptırdım o şekilde
Pandaaa1_ deryabilir34 yaa ay nasl durdunz ben çok sabirsizım bu konu da şimdiden birşeyler almak istiyorum ama kendimi tutuyorum mecbur