Guneyinannesi1 Örnek veriyorum değerim şuan 22 adetime 2 gün var adetten sonra birden değer artıyor mu ? Yoksa keseyi görme zamanına gelene kadar haftalar sürmez mi 😂
Ftrhn Guneyinannesi1 o değişkenlik gösterebilir. Kimi sadece 2 kat artar kimin daha fazla. Örneğin ben 700 gördüm iki gün sonra 4 bin 😂🫣
Mavili1480 Guneyinannesi1 Ben regl günümde kan verdim hala düşük tam artmadı yarın akşam vereceğim 2 gün gecikme ile inşallah fazla fazla artmıştır yoksa kafayı yiyeceğim düşünmekten doktorum iyi diyor bir nebze rahatlıyorum 🤲🙂
GirlandBoy_Mom Guneyinannesi1 benimde adetime 5 6 gün varken 17 ile öğrendim cumartesi günü sonra pazartesi günü 70 oldu perşembe günü 305 oldu pazartesi 2419 oldu yani herkes de değişkenlik gösteriyor canım
Ftrhn Guneyinannesi1 3üz olduğunu öğrendim canım. Yani çift kese gördük 5 haftada birinde 2 bebiş diğerinde tek bebiş vardı. Ama 2 bebişin kalp atımı durdu tek bebek ile devam ediyorum. Yani dicem o ki. Tek bebek te olsa bazen hızlı yükselir. Önemli olan yüzde 60 artmasy 2 gün arayla
Mavili1480 Guneyinannesi1 3 günde 32 den 80 oldu sağlık ocağında ki doktor çok düşük dedi moralimi bozdu doktoruma sordum iyi çıkmış sonuçların dedi stres oldum 😔
GirlandBoy_Mom Guneyinannesi1 evet canım bir anda artıyor hiç belli olmaz ben bu kadar artacağını tahmin etmedim doktorum 1800 2000 falan çıkar diye hesapladı en son verdiğim kanı 2419 çıktı