Beybyi Kızlar soru üstte devlet hastanesinde detaylı ultrason yapan anneler eşleri içeriye kabul ediyorlar mı
Aaaabbbccc Beybyi devlet hiçbir şekilde erkeğim içeri girmesine müsade etmiyor doğrusu muayane sırasında bile yanınızda kimseyi kabul etmiyor doğum sonrası bile ziyaretçi olarak eşimi içeri almadılar hata
edaaay37 Normalde muayene için ilçe devlet hastanesine gidiyorum ve eşim her zmn yanımda oluyor fakat detaylı için şehir hastanesine gittik odaya bile almadılar.
Emelsimge-3103 Detaylı ultrasonı bende devlette yaptırdım.Esimi ses yapmazsan alırız dediler ve aldılar kızlar🌺
xJade Emelsimge-3103 Ay çocuk tembihler gibi cümleye bak cidden abartıyorlar. Ne sesi yapabilir adam 😃
mervedmrcn Beybyi her hastane bir değil çoğu hastane eşleri hiçbir şekilde almıyormuş ama benim gittiğim devlet hastanesinde eşim muayenelere girebiliyor hiç alınmadığı olmadı. Bir tek detaylı ultrasonda kimseyi almadılar doktor asistan ve ben vardım sadece
Melikeex Beybyi bazı yerler alıyor bazı yerler almıyor gitmeden öğrenebilirsiniz ben iki farklı araştırma hastanesinin perinatolojisi tarafindan takip ediliyorum biri almiyo diğeri aliyo geçen parça alirlarken almadılar sadece onun haricinde hep giriyo
Beybyi HazelSeren detaylı ultrason u emar çekilen katta yaninen alt katta çekiyorlar bildiğim kadarıyla öyle değil mi
iremd-1798 Beybyi ben ayrıntılıya üniversite hastanesinde girdim orada eşimi almışlardı ama yarı özel yarın devlet geçiyordu ondan. Devlette hiç almıyorlar ne yazık ki 😟
Beybyi Aslaninannesi_ bilmiyorum ki sonuçta detaylı biraz daha uzun sürüyor koca adam gelip ne yapacak sanki köşe de dursa çok saçma