busra05_ Merhaba anneler, 12 haftalık gebeyim rafa uzanıp markette bısey almak yada evde rafa uzanıp tabak bardak almak riskli mi bi doktor dinledim youtube da bu sorun degıl demıstı ama sızı de dınlemek ıstedım iyi akşamlar dilerim hepınıze💕🌸🙏🏻
BabyPelargos busra05_ kendi doktorum uzanma diye uyardı. Yeni yerleşen bebekler aşağı yerleşebiliyormuş o yüzden
Nhrr busra05_ ne olur ne olmaz uzanmayin olmaz dersiniz olur Allah korusun. Ben eşime koyduruyorum raflara yada ona aldiriyorum. Çok zorda kalırsam sandalyeye çıkıp alıyorum.
Ayse0575 busra05_ riskiniz yoksa eğer bi sakıncası yok. Yani ben aman aman dikkat etmedim bardak tabak almaya uzanıyorum ama böyle karnımı zorlayacağım yerlere de uzanmıyorum sandalye falan koyarak alıyorum
busra05_ Ayse0575 evet evet kendimi zorlayacak sekılde yapmıyorum ama zorlanırsam eger bırakıyorum anında sandalye yardımıyla çıkıyorum
TugceOrak busra05_ canım lütfen kendine gereksiz stres yükleme. Eğer riskli bir gebeliğin yoksa bu hareketler tehlike arz etmiyor tabiki hepimiz için dikkatli olmak iyidir ama kendini suçlayıp strese de sokma lütfen 🙏
Ayse0575 busra05_ sağlıklı bir bebek uzanmayla falan zarar görmez ya kendinizi yormayın ama kendinize hasta muamelesi de yapmayın sağlıkla alın kucağınıza🙏🏻
Busakts busra05_ yani açıkçası ilk gebeliğimde hiç dikkat etmedim ikinci gebeliğim bunda da aynıyım çok fazla sakındıkça sorun olduğunu düşünüyorum tabi riskli bir durum yoksa benim dediğim sağlıklı bir gebelik için
sinem93- Sağlık ocağındaki gebe hemşirem uyarmıştı beni. Kendisi bu yüzden 14.haftasında hastanelik olmuş. Yükseğe uzanma , çamaşır sepetini direk kaldırma sürükle falan gibi tavsiyelerde bulunmuştu. Dikkat etmekte fayda var tabiki.
TugceOrak busra05_ canımsın ♥️ burada aman sakın yapma şöyle olur böyle olur diyenlerin hiç biri doktor değil bunu unutma ♥️ tabiki dediğim gibi dikkatli olmak her zaman iyidir fakat sağlıklı bir bebek zaten sen raftan tabak bardak aldın diye zarar görmez ♥️ Tedbir bizden takdir allahtan
TugceOrak busra05_ ben de kaldırıyorum buradaki başka insanlar da kaldırıyor emin ol. Gereksiz korku stres yükleme kendine bu bebeğe daha çok zarar veriyor. Dikkatli ol yeter lütfen gereksiz strese girmeeee ♥️