Selam kızlar,
Günlerce aylarca bebeğimin gelişimini buradan takip edip yorumlar yazdım ve başlıklarınızı okudum. Allahım bana da yazmayı nasip etti. 3 kasım akşamı bebeğim o kadar hareketliydi ki beni uyutmadı. 4 kasım pazartesi günü sabah doktor kontrolümüz vardı o yüzden erken kalktım. Yataktan kalktıktan hemen sonra bir akıntı geldi gibi hissettim. Tuvalete gittim kiloda yapışmış ama emilmemiş sümükümsü şeffaf renkte bir sıvı birikmesi vardı hafifte kanlıydı. Aha dedim nişanım geldi 😃 bebeğim bu arada 39+2 de. Burdan da okuduğum kadarıyla nişan gelince hemen bebek gelmiyor bekliyoruz falan demişlerdi. Bende dedim bunun bir fotoğrafını çekip duşa gireyim zaten doktor kontrolümüz var. Duştan çıktım kurulandım tam giyinecekken sızıntı şeklinde bacak aramdan su akmaya başladı. Bilirsiniz doğuma yakın idrar tutmak zorlaşıyor ben öyle zannettim. 😃 ardından altıma bir örtü serip bekledim kuruladım tekrar akmaya başladı ve altıma serdiğim bez ıslanmaya başladı. Dedim suyum geliyooo❤️ zaten amacım normal doğumdu tam günüydü doktora gitmeden sancım başlasın istiyordum. Neyse eşimi annemi kaldırdım herşey hazırdı biz hastaneye gittik😃 doktorun asistanına yazınca hemen doğumhaneye aldılar beni. Muayene sonrası 1 cm açılma vardı doktoru bekleyelim dediler. Suyum akıyordu yavaş yavaş. Ntsye bağlandım bebek uyuyor sancı 0. Doktor geldi bebek çok yukarda rahim kapalı beklemek mi yoksa sezeryan mı dedi. Suni sancı ile başlatılan ama normale dönmeyen doğumları duydukça uzaklaşmıştım. Bu sebeple direk sezeryan seçtim. İyikide seçmişim. Korkmayın arkadaşlar mis gibi bir doğum yaptım oğlumu bana verdiler yarım saate. Hemende ayaklandım. Şimdi bebişim 9 günlük💐 allah isteyen herkese nasip etsin. Siz iyi olun bebek iyi olsun gerisi hiç önemli değil. Kocaman sevgiler 🩵🩵🩵🩵🩵