Bebekmommy Herkese selam son adet başlangıç tarihim 16 ekim 22ekim tam temizlenme tarihim dün beta 29.13 çıktı. Çok küçük henüz. Yarın kan vericem akşam aynı saatte kaç çıkması gerekiyor? Çok korkuyorum boş gebelik vs olmasından çok bekledim 🥺
Sevgikaya1525 Bebekmommy 16 kasıma daha 3 gün var bence eğer yükselirse gzl Bi sayı bende adete 5 gün kala 34.5 ile öğrendim
Caglacolak5237 Bebekmommy adete bir gün vardı 17 ile öğrendim daha çok küçüktü. Erken öğrenince insan böyle stres oluyor kimyasal diye. Korkmayın inşallah vardır bebek
semi29_ Bebekmommy 2 gün arayla ortalama 2 katı artması lazım ama %60 ve üzeri artış sağlıklı sayılıyor 2 kat artmazsa üzülmeyin yani takip etmeye devam edin
Melonka54 Bende adete bir hafta kala 24 ile öğrendim sonra iki günde iki katı artarak devam etti elhamdülillah adet günümden sonra da artış pik yaptı
SalihaHakanetin Bebekmommy içinizi ferah tutun rabbim müjdeli haberler almanızı nasip etsin inşallah 🙏
minikbebegim06 Bebekmommy yüzde 60 artış beklenir ortalama olarak kesin 2 katı çıkmak zorunda diye bir şey yok
Annekuzusu066 Bebekmommy Rabbim gönlünüzce versin çok minik demekki annesi iki güne bir iki katı artması lazım sadece şu an
Letsgobeybi1- Bebekmommy ilk hamileligimi tam bu degerle ogrendim elhaamdulillah kizim 3 bucuk yasinda tedirgin olmayin ☺️