burcuyilmazzz38 15+1 haftalık geçen hafta gittim 16 hafta olana kadar söylemiyoruz dediler devlet hiç önemsemiyor cinsiyetini resmen bizim için heyecanlı bi süreç sonuçta kesin haftaya da gitsem göremedim deyip kaldırırlar masadan varmı benim gibi hala oğrenemeyen
Mrvsmt2502 burcuyilmazzz38 ilk kızımı 22. Haftada detaylıda öğrendim daha önce göstermedi hiç bağdaş kurup oturuyordu. Bende devlete gidiyordum 16 da cinsiyeti sorduğumda cinsiyet işin mağazin kısmı diye azarlamıştı hatta bi doktor hakkım haram olsun 😒
Baby_B burcuyilmazzz38 özelde 18+5 te ogrendik😀 Kafa karisikligi olmuyor daha iyi 21+5teyiz simdi Saglikla gelsinler
Elis27 burcuyilmazzz38 bence öğrenmek istiyorsanız özele gitmenizj tavsiye ediyorum bende devlete gidiyorum dediğiniz gibi ya bacakları kapalı diyor ya ters diyor bir şekilde söylemiyor yani neden söylemek istemiyorlar sebebini anlamıyorum ama yani bir kılıfını uydurup söylemiyorlar zaten sana şu kdr süre sonra gel demistir erken gidersen neden geldin diyede sorar muhtemelen bir sikayetin olmadigi sürece
gezentianne burcuyilmazzz38 12′den sonra yasal kürtaj süresi de doluyor neden söylemiyorlar anlamadım bir kez de olsa özele gidin söylerler bu haftada cok nettir
Tugba_turk46 burcuyilmazzz38 16+1 iz henüz öğrenemedik🥴 cuma günü renkli ultrasona gireceğim inşallah o zman öğreniriz 🥲