Melike1526LM Merhaba kızlar az önce farkettim iç çamaşırımda siyah renkte kanama tarzı bişey olmuş aktif bi kanamam yok ama niye gelmiş olabilir
Guzelanne56 Melike1526LM haftanız büyük renklı yada degıl garketmıyor leke gördüğünüz an acile gıtmelısınız. Burda bana bısey olmadı diyen de çıkar rahım ağzım açıldı erken dogurdum dıyende, doktor muayene etmeden bılemezsınız evde oturup sonuç bekleyecegınız bır durum degıl malesef
myangelson Melike1526LM gebeligin her döneminde lekelenme kanama normal değildir doktora gidilmesi gerekiyor. Umarım doktora gitmişsinizdir geçmiş olsun
Nznks Melike1526LM bir çok sebebi olabilir haftan büyük gebelikte kanamanın rengi filan önemli değil kanama kanamadır hemen doktora gitmelisin iyi haberlerini yaz mutlaka
Elis27 Melike1526LM acilen acile gitmenizi oneriririm bir problem yoksa bile bunu gitmeden anlayamazsiniz
TugceOrak Guzelanne56 hay ağzına sağlık 👏👏 kesin gelir birazdan bişey olmaz diyen yürüyen cehalet tayfa. Kuzum bi acile gitmende fayda var önemsememezlik yapma lütfen Allah korusun ♥️
Guzelanne56 TugceOrak yanı gerçekten öyle herkesın durumu farklı kımınde olur kımınde olmaz. Böyle durumla karşılaşan da keşke dırekt acıle gıtse
fatma4136 burda hic kimse sana sebebi sudur budur diyemez. Kimse doktor degil ki olsa bile senin ilk once muayene olman lazim. Lutfen hemen doktora git
Aeell Melike1526LM bunu ıhmal etme benn22 hafta dogum yaptım 500 gram kızım 8 yasında elhamdülillah Ama lekelenme ıyıi bısey degıl
Melike1526LM Arkadaşlar tabiki doktorumla iletişime geçtim. O geri dönüş yapana kadar neden olabilir bilgisi olan varmıdır diye sormak için yazdım sadece
Nesli17 Melike1526LM canım maalesef nedenini bilemeyiz. Sakın ihmal etme. Acile gitmelisin en azından ne olduğunu anlayıp için rahat eder güzel düşünelim güzel olsun inşallah🤍
CeylanAk Toplu iğne ucu kadar kanlı lekelenmem olmuştu bende senin gibi buraya sormuştum acile gittim bebeğin kesesine bakıldı alttan muayene oldum sorun yoktu ama kanamalar gerçekten ciddi oluyor riske atma git en azından kesene bakılsın