Sila_aylin66 Kızlar biz 5 aylık olduk hala bulantılarım tiksinmem geçmedi ve gün geçtikçe daha çok artıyor sizler nasıl rahatlıyorsınız bana da fikir verir misiniz daha bu saat oldu hiç birşey yiyemedim tüm gün ayaktayım resmen yiyememekten gücüm bitti artık
yeni_anne2 Sila_aylin66 benim 12 haftadan sonra bitmişti sonra bir kaç haftaya da tamamen iştah acildi ilac kulanıyor musunuz
Fundaaaa46 Sila_aylin66 32 haftadayım hala kusmaya devam ediyorum canım maalesef bazı kişilerde geçmiyor ama ben fitil kullanıyorum ilk başlarda hap şeklinde kullandım pek faydasını görmedim fitil en iyisi oldu doktorunuza danışın yazsın size kullanın derim kusmalar kesilmiyor ama bulantı yok en azından ve kullanmadığım gün de 7-8 kere kusuyordum kullanınca 1-3 bide bazı günler kusmuyorum artık deneyin derim
newmommmyy2 Sila_aylin66 bende 4aylığım artarak devam ediyor resmen bulantım kusmam çok kötü olduğum bişey yiyemediğim günler acile gidip serum vuruluyorum o bayaaa bir iyi geliyor sizde doktorunuza sorun gidip serum taktırın böyle zamanlarda çok çok rahat edersiniz başka çözümü bence kesinlikle yok
Ebru_ebru yeni_anne2 14+6 olduk ama koku hassasiyeti de devam 🤦🏼♀️🤦🏼♀️Ve en önemli sorunum su içemiyorum
yeni_anne2 Ebru_ebru bünyeden bünyeye degisıyor iste benim 1 yakınım da 9 ay boyunca kusmustu maalesef çok kötü bir durumm Allah kolaylık versin
Ebru_ebru yeni_anne2 amin teşekkür ederim 🙏 bir sorum olacaktı ama ben sırt üstü yatınca midem bulanıyor normal mi sizce ? 🙄
Sila_aylin66 yeni_anne2 benim ilk gebeliğimde bulantı vs yoktu sadece kusma vardı günlük mutlaka kusuyordum bunda kusma az ama bulantı tiksinme çok artık yemek yemeyi özledim yiyebildiklerşmde belli şeyler domates peynir ve yeşillik başka hiç birşey yiyemiyorum et süt yumurta yanından bile geçemiyorum
Gamzecebecii yeni_anne2 benim annem de bana hamileyken 9 ay boyunca kusmus ve hiç yemek yiyememiş serumlarla falan idare etmiş ben doğdugumda 650 gram mışım enfeksiyon falan olabilir idrar yolu enfeksiyonu da mide bulantısı yapıyor sabahları aç karınla yeşil elma yiyin o rahatlatır inşallah canım🙏
Damlaguven Sila_aylin66 gaviscon mide yanmasına iyi geliyor ama benimde bulantım çok fazlaydı prillam dr kullanıyorum
Melikeakkc Sila_aylin66 prilam dr diye bi ilaç var sabahları aç karnına 2 tane içiyorum hiç bişeyim kalmıyor gavisgon mide yanması için diye biliyorum. Eczaneden ücretli satın alabiliyorsunuz doktor da yazar
yeni_anne2 Ebru_ebru sırt üstü yatmayı bebek sağlığı için önermiyorlar kan akışı sağlanması adına mide bulantısı için pek normal diyemem çünkü daha çok yan taraflara uzanarak yattın daha iyi hissedersiniz
yeni_anne2 Sila_aylin66 benn domates peynir ekmek haşlanmış patates bunları yiyebiliyorudum bitek sulu yemek olsun normal yemek yemeği 3.5 aydan sonra başlayabildim yavaş yavaş cünku benim o zamanlar tam sıcak havalara denk gelmişti çok zor geçirdimm devam etseydi düşünemiyorum bille dışarıdaki sıcak havaya baktıkca bılle midem bulanıyordu aferdsiniz içtiğim suyu kusardım
Sila_aylin66 yeni_anne2 ben bu kadar üzüm sürmesini beklemiyordum bugün tek su ile duruyorumok açım ama yok mutfağa giriyorum geri çıkıyorım
yeni_anne2 . Sila_aylin66 benim ablamlar hep diyordu dua et erken bitsin yoksa 9 ay boyunca kusarsın çok şükür benim öyle olmadı ama gerçektenn insan çok etkileniyor benim eşım üzülüyordu artık beni o şekilde gördükçe insanın yaşam kalitesini fazlasıyla etkiliyor kendi eşime sarılamıyordum midem bulanıyordu herşeydenn tiksiniyordum
Sila_aylin66 yeni_anne2 öyle çok zor oluyor tek oğlumun kokusundan tiksiniyorum onun dışında hepsinden tiksiniyorum Birde kilo kaybınız oldu mu
yeni_anne2 Sila_aylin66 evtttt oldu tabiki de zayıfladım çok 4 aydan sonra toparlamaya başladım kendimi anca kilo alma konusunda