Mucizebabyy Kızlar dün dr gittim bebişi gördük kalp atısı vs herşey çok şükür yolunda dedı fakat ultransonda 7+4 gözüküyordu dr geç döllenmeden kaynaklı olabılır dedı ılerleyen zamanda düzene girer mi başına gelen varmı
Nananan Mucizebabyy benimde başıma geldi 12 haftada sata göre uyumlu oldu en başta öyle diyorlar küçük olduğu için herhalde büyüyünce net oluyor
gezentianne Mucizebabyy Aradaki fark 1 haftadan fazlaysa son adet tarihiniz ileri atılır. İki gebeliğimde de bmyle oldu
Nacyax Mucizebabyy Benimkide aynı şekilde gidiyor her gittiğimde bi kaç gün geriden geliyor doktor sıkıntı yok dedi olabiliyormuş
gezentianne Mucizebabyy Ya bu gerilik değil ki hamilelik 28 günde bir adet görenlere göre hwsaplanıyor siz 30 günde olursanız 2 gün geç yımurtlamıs olursunuz standarda göre. Gerilik değil yani bebeğin göründüğü ilk ultrasına göre devam edersiniz son adetinizi 3 gin falan ileri alın
Nananan Mucizebabyy gerçekten geç döllenme değilse girer a girmese birşey olmaz ki gelişiminde bir sıkıntı yoksa ilk bebeğimde bir hafta oynadı adet tarihimi düzenledi de şuan tam hatırlamıyorum ileri mi yaptı geri mi sağlıklı olsun gerisi önemli değil
Ebrugunesss Mucizebabyy 3 4 günlük gerilik önemli sayılmaz yumurtlama herkeste aynı olmuyor sonuçta 1 hafta geri olması bile problem olmaz adet tarihini ona göre ayarlar doktor
Beyzadrs Mucizebabyy benim de 5 gün geride çıktı geç döllenme dedi hamile kalma tarihini beş gün ileri aldı sistemde. Olabiliyor gayet normal önemli olan kalp atımı şuanlık