Dilaraklnc3 orkidemm_ medical park seyhanda Türkan hanım var ben çok memnun kaldım bir kere gittim ama Prof olmasın dersen medlineda Eray bey ben ona gidiyorum
Sibel_Aydin61 orkidemm_ Muzaffer bey gerçekten çok iyi işinin ehli biri Muayene ücreti 1290 tl Ben araştırdım baya ve çoğu kişinin önerisiyle gittim baya memnun kaldım
orkidemm_ Dilaraklnc3 yok canım ben iyi bilgili alanında iyi bir doktor istiyorum bu Türkan hanım prof mu
Dilaraklnc3 orkidemm_ 1750 diye hatırlıyorum geçen hafta gittim fiyatı baya uygun ben normal doktora 1650 ödüyorum
orkidemm_ Dilaraklnc3 acaba hastanenin meslek indirimi oluyor mu Medical parkta oluyor orda oluyor mu acaba yani ilgili o zaman net konuşuyor mu peki
Dilaraklnc3 orkidemm_ valla onu hiç bilmiyorum canım ama ben cinsiyetinde tam güvenemedim doktoruma o yüzden gitmiştim cinsiyetine ve herşeyine yarım saat baktı konuştu benimle anne,abla gibi baya bilgili yaşı gereği zaten güleryüzlü
Dilaraklnc3 0203-adenim Medline hastanesini biliyorum 30 bin dedi ama medical aynıdır çok bi fark yoktur
Mucizem0_ Medicalpark türkan hanımı önermem bana yanlış tanı koydu ve 3 ay boş yere ilaç kullandım. Acıbademde süleyman hocayı öneririm
Dfnsyn orkidemm_ evet prof. Muayene ücretini bilmiyorum ama detaylı ultrason ücreti 6000 tlydi. Muayene ücreti daha düşüktür ama. İnanılmaz memnun kalırsın 🙏🏻