Kahvesever20 Şu anda 33+2 haftalık hamileyim ilk gebeliğim sezeryan kaçıncı haftada oluyor. Doktorum sizi arayana karar verdi ama kendi sağlık sorunlarından dolayı. Ama çok tedirginim korku heyecan karmakarışık şeyler. Aklıma hep çok kötü senaryolar getiriyorum nasıl olacak bilmiyorum. Herkesin doğum anısı farklıdır evet ama yine de tedirginim. Biraz tedirgin olması sebebim ikili tarama testim yüksek riskli demişlerdi çok değil ama detaylı ultrasyonunda güzel gelmişti bir sıkıntı yoktu şu anda da her şey yolunda onun da etkisi var sanırım. Ama inanıyorum ben de çocuğumla sağlıklıyız ama işte elimde değil.
mervedmrcn Kahvesever20 güzel şeyler düşünmeye çalış inşallah sağlıkla sıhhatle kolaylıkla alırsın bebeğini kucağına hamilelikte evham ister istemez yapıyoruz. Benimde ilk hamileliğim 29+2 haftalığım planlı sezaryen olucam 38-39da gidişatına göre yaparız demişti ama 38de alıcak sanırım ileriki haftalarımda net belli olacak hem heyecanlıyım hem korkuyorum inşallah kolaylıkla atlatırız bu süreci 🤲🏻
Kuzucukno2 Kahvesever20 ben 39+6da oldum ama 40+0a gün vermişti biraz daha büyüsün diye bekletti aslında daha erken alıyorlar. Korkulacak hiçbir şey yok çabucak ayaklanmaya çalışın hareket ettikçe daha çok toparlanıyorsunuz. Benim hastanede refakatçi almadılar hiç tek başıma baktım bebeğe de 5 gün. Zorlandım ama aşırı değil yani. Her şeyi kendim yapmak zorunda olduğum için de çok hızlı toparlandım sadece yatıp kalkarken ağrım oluyordu.
Nurr_22_22 Kahvesever20 kız bebekse 39 erkekse gününü tamamlarsin benim kızım 37+4 te gelmişti sezeryanla bir de çevrende anlatılan abartılı hikayelere inanma elbette canın yanacak ağrın olacak ama ne kadar hareket edersen o kadar çabuk ayaklaniyorsun
Nurr_22_22 Kahvesever20 hiç duyma tıka kulağını ne acı cekersek çekelim gelen hediye çok güzel herşeye değiyor ☺️
myavocado Kahvesever20 herkesin farklı olur, bebeğin kilousu, amniyon sıvısı, sancı - açılma varsa v.s. değişir haftası. Ama hiçbir sorun olmadığı takdirde genelde 39. hafta bekleniyor, ben 38+5 de planlı sezaryen olmuş idim.