Guneyinannesi1 11.11.2024 de yani 2 gün önce akşam 12.21 13.11.2024 de az önce kan verdim 22.66 çıkmış
Mavili1480 Guneyinannesi1 Bence iyi canım aynı gibiyiz 7 kasım 11.64 9 kasım 32.84 12 kasım 80 çıkmış doktorum iyi dedi ama korkuyorum 😔
Merve_kucuk Guneyinannesi1 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyor diye biliyorum bu yüzden sizin değere göre artışı iyi
Mavili1480 Guneyinannesi1 2 günde bir aynı hastanede takip et canım her şey olacağına varır inşallah bizde yüksek değerler görürürüz 🤲
senatss Guneyinannesi1 benimde Bat 16 bu gğn kaset yaptım gözle görünür çıktı anında kan vermeye desen korkuyorum bi an önce rwgl günümü bekliyorum resmen hakkında en hayırlısı güzeli olsun inşallah ❤️
atlasinannesi_ Guneyinannesi1 bence tam artış yok ama zamanla daha da artarsa o Zaman belli olur şimdi Yeni gebelik olduğu için az artmış olabilir
atlasinannesi_ atlasinannesi_ kan vermeye devam edin 2 günde bir değil üç günde bir verirseniz daha net sonuç olur
senatss Guneyinannesi1 kız çektim de kamera düzenliyor mu napıyor orda görünmüyor yaa yarın sabah ilk idrarla tekrar yapcam